Suspecţii români în cazul dublului asasinat din Spania ar fi primit câte o mie de euro pentru crimă

Spaniolul Juan Cuenca Lorente, în vârstă de 36 de ani, plasat în arest preventiv în cazul uciderii a doi cetăţeni olandezi, între care fosta voleibalistă Ingrid Visser, ar fi plătit celor doi suspecţi români câte 1000 de euro pentru această crimă, informează publicaţia ABC.

345 afișări
Imaginea articolului Suspecţii români în cazul dublului asasinat din Spania ar fi primit câte o mie de euro pentru crimă

Suspecţii români în cazul dublului asasinat din Spania ar fi primit câte o mie de euro pentru crimă (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Juan Cuenca Lorente, fost conducător al Club Atlético Voleibol 2005 din Murcia, este considerat de poliţie persoana care a avut ideea şi a ordonat celor doi români să-i asasineze pe jucătoarea olandeză Ingrid Visser şi pe logodnicul acesteia Lodewijk Severein, aceştia fiind torturaţi, tranşaţi şi îngropaţi într-o plantaţie de lămâi. Potrivit presei spaniole, cei doi români au 47, respectiv 60 de ani.

"Cuenca ar fi plătit în jur de o mie de euro autorilor crimelor atroce, deşi nu se exclude posibilitatea ca ei să fi primit mai mult", scrie ABC, care notează că Ingrid Visser era însărcinată în şase săptămâni.

Motivele acestui asasinat, conform ABC, sunt de ordin economic, Cuenca având o datorie de mii de euro la fosta jucătoare. Mai mult, Cuenca era asociat cu partenerul de viaţă al lui Ingrid Visser la o societate din Gibraltar, care avea ca scop spălarea de bani. "Cu acest asasinat, Cuenca scăpa de datorie şi rămânea unic asociat la firma din Gibraltar", notează ABC.

Fosta sportivă în vârstă de 35 de ani şi concubinul ei Lodewijk Severein, 57 de ani, sunt dispăruţi din 13 mai, iar autorităţile cred că au fost ucişi, aşteptând rezultatele ADN pe două cadavre găsite duminică în regiunea Murcia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici