Sute de imigranţi au trecut peste bariera care înconjoară enclava spaniolă Ceuta din Maroc

Sute de imigranţi au trecut peste bariera care înconjoară enclava spaniolă Ceuta din Maroc, unii dintre ei fiind răniţi, potrivit serviciilor de salvare, scrie Le Figaro.

660 afișări
Imaginea articolului Sute de imigranţi au trecut peste bariera care înconjoară enclava spaniolă Ceuta din Maroc

Sute de imigranţi au trecut peste bariera care înconjoară enclava spaniolă Ceuta din Maroc (Imagine: Hepta / Mediafax Arhiva Foto)

"Garda Civilă din Ceuta estimează că 500 de persoane au reuşit probabil să intre în oraş", anunţă serviciile de urgenţă pe contul de Twitter.

Garda Civilă a anunţat la rândul său că "mai multe sute" de imigranţi au intrat în oraş, unii dintre ei fiind răniţi. Unii membri ai forţelor de ordine au fost de asemenea răniţi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici