Teste pentru depistarea E.coli, în cazul unui deces înregistrat în Bulgaria

Medicii bulgari efectuează teste pentru a stabili dacă un bărbat în vârstă de 66 de ani care a murit joi în oraşul Harskovo a fost infectat cu bacteria E.coli.

203 afișări
Imaginea articolului Teste pentru depistarea E.coli, în cazul unui deces înregistrat în Bulgaria

Teste pentru depistarea E.coli, în cazul unui deces înregistrat în Bulgaria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bărbatul, care a fost internat în spital cu probleme digestive, a fost tratat pentru o infecţie, însă a murit în urma unui atac cardiac, relatează site-ul Novinite.com.

Experţi de la Ministerul bulgar al Sănătăţii, citaţi de dariknews.bg, au apreciat că este practic imposibil ca bărbatul să fi murit ca urmare a infectării cu bacteria E.coli, deoarece nu prezenta simptomele tipice şi nici nu călătorise recent în străinătate.

Rezultatele testelor vor fi anunţate în următoarele câteva zile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici