Trump are COVID-19, dar alegătorii sunt mai înverşunaţi să voteze

  • Preşedintele SUA are COVID-19
  • Trump are COVID-19, dar alegătorii sunt mai înverşunaţi să voteze
  • Gabriela Fortuna-Zanfir, o româncă stabilită în SUA, spune că anul acesta susţinătorii candidaţilor sunt mai dornici să voteze la prezidenţiale
925 afișări

Vestea că Donald Trump are COVID-19 i-a surprins pe americani, spune Gabriela Fortuna-Zanfir, o româncă stabilită de 4 ani în SUA. Şi asta pentru că preşedintele american a scăpat neatins de virus până acum, desi mai multe persoane din anturajul său au fost confirmate cu infecţie cu SARS-COV2 în ultima perioadă.

Gabriela Fortuna-Zanfir – româncă stabilită în SUA: Nu se simte o tensiune în aer. Într-adevăr, am văzut foarte multe analize în presă despre scenarii în legătură cu alegerile. (…) Cred că este foarte devreme să ne dăm seama acum, exact, cât de mult a fost afectată percepţia publicului faţă de el. Ce văd pe reţelele sociale, ceva panică pentru că au fost văzute nişte avioane nuleare apărute pe hartă, la un moment dat.”

Gabriela Fortuna – Zanfir are 36 de ani şi locuieşte în Detroit. Gabriela este unul dintre experţii internaţionali în domeniul protecţiei datelor. A fost unul dintre consultanţii de la Bruxelles care a participat la elaborarea GDPR, iar acum lucrează în SUA, tot în domeniul protecţiei datelor şi a proprietăţii. A ajuns în Statele Unite chiar în timpul campaniei prezidenţiale din 2016. Care a diferit mult faţă de ceea ce se întâmplă acum, spune Gabriela.

Gabriela Fortuna: Era o siguranţă destul de puternică în cifrele date de sondaje.(...)Acum, mi se pare mult mai diferită situaţia din punctul ăsta de vedere pentru că, din câte văd, toată lumea este mobilizată. Este aşa...o poftă de a merge la vot.Dar mi se pare că e o poftă de a merge la vot din ambele tabere.”

Gabriela Fortuna – Zanfir – româncă stabilită în SUA: Cei care sunt suporteri Trump îşi manifestă sprijinul foarte foarte zgomotos, să zic. Cu steaguri enorme. Chiar ieri, mergeam printr-un cartier alăturat şi am văzut o camionetă cu faţa lui Trump printată peste ea, pur şi simplu. Adică, la un cetăţean, cineva care nu făcea campanie, doar că este suporter. „

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici