Trump şi-a anunţat intenţia de a-şi desfiinţa fundaţia de caritate. Care este motivul din spatele acestei decizii

Preşedintele ales al Statelor Unite a declarat, sâmbătă, că intenţionează să îşi desfiinţeze fundaţia de caritate Donald J. Trump, care se află sub investigaţie de către procurorul general al oraşului New York, notează Reuters.

11344 afișări
Imaginea articolului Trump şi-a anunţat intenţia de a-şi desfiinţa fundaţia de caritate. Care este motivul din spatele acestei decizii

Trump îşi va desfiinţa organizaţia de caritate, din cauza investigaţiilor

Trump nu a oferit data exactă la care va înceta din funcţiune organizaţia, însă a declarat că vrea să "evite chiar şi aparenţa unui conflict cu rolul său în calitate de preşedinte".

Trump şi-a îndrumat Consiliul pentru a lua măsurile necesare pentru dizolvare.

Cu mai puţin de patru săptămâni rămase până la învestirea în funcţie, magnatul se află sub presiune crescândă de a reduce potenţialele conflicte de interes, care provin din operaţiunile sale vaste la nivel mondial de afaceri sau din munca filantropică a familiei sale.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici