Trupa Eagles of Death Metal va lansa un documentar despre atacurile teroriste din Paris

Grupul muzical Eagles of Death Metal a anunţat un nou documentar ce va cuprinde evenimentele petrecute înainte şi după atacul terorist care a avut loc în sala de concerte Bataclan, din Paris, în luna noiembrie a anului trecut, scrie NME.com.

332 afișări
Imaginea articolului Trupa Eagles of Death Metal va lansa un documentar despre atacurile teroriste din Paris

Documentar despre atacurile teroriste din Paris: Trupa Eagles of Death Metal va lansa filmul

Trupa al cărui solist este Jesse Hughes susţinea un show în sala Bataclan, în noaptea de 13 noiembrie 2015, când teroriştii Statului Islamic au deschis focul asupra spectatorilor. 89 de oameni şi-au pierdut viaţa în acel atac terorist, care era doar unul dintre cele şase atacuri coordonate din capitala Franţei. Atacurile teroriste de la Paris din noiembrie 2015 s-au soldat cu 130 de morţi.

Potrivit Pitchfork, noul documentar se va numi "Eagles of Death Metal: Prietenii noştri", fiind realizat de trupă special pentru a povesti desfăşurarea evenimentelor tragice din acea noapte.

Regizat de Colin Hanks (fiul lui Tom Hanks), documentarul va trata şi prietenia dintre Hughes şi solistul trupei Queens of the Stone Age - Josh Homme -, dar şi relaţia trupei cu fanii.

"Eagles of Death Metal: Prietenii noştri" va fi difuzat de HBO în luna februarie a anului viitor.

Eagles of Death Metal a fost fondată în 1990, în Palm Desert, SUA, de Jesse Hughes (voce, chitară) şi Josh Homme (chitară, clape, lider al unei alte formaţii celebre, Queens of The Stone Age), membrii permanenţi ai trupei.

Trupa Eagles of Death Metal - care a lansat în octombrie 2015 cel mai recent album al său, "Zipper Down" - este formată din şase muzicieni, iar aceştia au scăpat nevătămaţi în urma atacurilor de la Paris. Însă, un membru al staff-ului, Nick Alexander, directorul de marketing al trupei, a fost ucis în atac.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici