Un bărbat a fost ucis în noaptea de marţi spre miercuri în timpul protestelor de la Beirut

Un bărbat a murit în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a fost împuşcat de forţele de ordine în timpul unui protest desfăşurat în sudul capitalei Libanului, Beirut, a informat agenţia naţională de ştiri a Libanului, citată de Le Figaro.

311 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost ucis în noaptea de marţi spre miercuri în timpul protestelor de la Beirut

Un bărbat a fost ucis în noaptea de marţi spre miercuri în timpul protestelor de la Beirut

Potrivit aceleiaşi surse, Armata a deschis focul asupra protestatarilor, pentru a-i dispersa pe aceştia. Bărbatul împuşcat de forţele de ordine a decedat la spital. Acesta este cel de-al doilea protestatar ucis în timpul manifestaţiilor antiguvernamentale care au izbucnit pe 17 octombrie în această ţară.

Proteste violente au loc în Liban în ultimele trei săptămâni, manifestanţii solicitând schimbarea întregii clase politice, considerată coruptă şi incapabilă de a adopta reforme care să pună capăt crizei economice cu care se confruntă ţara.

Taguri:
liban,
proteste,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici