Un elicopter medical s-a prăbuşit în sudul Statelor Unite. Toţi pasagerii, inclusiv un pacient, morţi

Patru persoane, inclusiv un pacient care fusese preluat dintr-un accident rutier, au murit sâmbătă, după ce elicopterul medical în care se aflau s-a prăbuşit în statul Alabama, sudul Statelor Unite, potrivit autorităţilor americane, citate de Associated Press.

707 afișări
Imaginea articolului Un elicopter medical s-a prăbuşit în sudul Statelor Unite. Toţi pasagerii, inclusiv un pacient, morţi

Un elicopter medical s-a prăbuşit în sudul Statelor Unite. Toţi pasagerii, inclusiv un pacient, morţi

Elicopterul companiei Life Flight, la bordul căruia se aflau patru pasageri, s-a prăbuşit într-o zonă împădurită din comitatul Coffee, sudul statului Alabama, a anunţat un purtător de cuvânt al Agenţiei pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă din Alabama, Greg Robinson.

Pe lângă pacient, la bordul elicopterului se mai aflau un medic, o asistentă şi pilotul aeronavei.

Oficialii din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Siguranţa Tranportului au deschis o anchetă în acest caz pentru a investiga cauza prăbuşirii elicopterului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici