Un elicopter s-a prăbuşit lângă o grădiniţă din regiunea Kiev. 16 persoane, printre care şi copii, au decedat

  • Un elicopter s-a prăbuşit miercuri lângă o grădiniţă din apropierea capitalei ucrainene, Kiev.
  • În interiorul instituţiei se aflau numeroşi copii.
  • Autorităţile ucrainene încearcă să afle câte victime sunt în urma incidentului.
1396 afișări
Imaginea articolului Un elicopter s-a prăbuşit lângă o grădiniţă din regiunea Kiev. 16 persoane, printre care şi copii, au decedat

Un elicopter s-a prăbuşit lângă o creşă din regiunea Kiev. 16 persoane, printre care şi copii, au decedat

UPDATE: Şaisprezece persoane au fost ucise într-un accident de elicopter în oraşul Brovary, în regiunea Kiev. Elicopterul s-a prăbuşit în apropierea unei grădiniţe care era folosită în acel moment, iar doi copii s-ar afla printre cei decedaţi. Alţi zece copii s-ar afla printre cele 22 de persoane care au fost spitalizate.

Radiodifuzorul de stat Suspilne, care citează oficiali ai poliţiei, relatează că nouă dintre morţi se aflau la bordul elicopterului şi că printre victime se numără şi oficiali din cadrul Ministerului de Interne al Ucrainei. Unele surse media au raportat că printre morţi se numără ministrul de interne al Ucrainei, Denis Monastyrsky, şi primul său adjunct, Evhen Yenin, dar acest lucru nu a fost încă confirmat oficial de către guvern.
 
Suspilne raportează că elicopterul aparţinea serviciilor de urgenţă de stat din Ucraina, deşi multe dintre detaliile incidentului rămân neconfirmate în acest moment.

Elicopterul s-a prăbuşit lângă o grădiniţă din oraşul ucrainean Brovary, în apropiere de Kiev, potrivit Sky News.

Guvernatorul Kievului a anunţat că există victime la faţa locului, iar copiii se aflau la grădiniţă în momentul prăbuşirii.

Consilierul prezidenţial Kyrylo Tymoshenko a declarat că echipele de intervenţie se află la faţa locului şi că se fac verificări cu privire la victime.

„Aflăm informaţii despre victime şi despre circumstanţe", a scris Timoşenko pe Telegram.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici