Un ministru adjunct iranian a fost ucis la Teheran

Adjunctul ministrului iranian al Industriei, Safdar Rahmat Abadi, a fost ucis duminică seara la Teheran de persoane necunoscute, a anunţat presa iraniană. Abadi a fost lovit mortal la cap şi în piept în timp ce conducea maşina în estul capitalei.

537 afișări
Imaginea articolului Un ministru adjunct iranian a fost ucis la Teheran

Un ministru adjunct iranian a fost ucis la Teheran (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit agenţiei oficiale Irna, Rahmat Abadi, ministru adjunct al Industriei, Minelor şi Comerţului, care se ocupa de afaceri parlamentare, a fost lovit mortal la cap şi în piept în timp ce conducea maşina în estul capitalei.

Citând o sursă din cadrul poliţiei aflată la faţa locului, Irna a anunţat că tirul a venit din interiorul vehiculului ministrului, unde au fost găsite cartuşe goale, în timp ce geamurile erau intacte.

Agenţia Mehr a confirmat moartea ministrului adjunct, citându-l pe viceguvernatorul Teheranului, care se ocupă de securitate, Safarali Baratlou, fără să facă precizări.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici