Un mort şi zece răniţi într-o explozie produsă într-un laborator de droguri din New York - FOTO/VIDEO

Un pompier a murit, iar zece persoane, inclusiv patru agenţi de poliţie, au fost rănite într-o explozie produsă marţi în oraşul american New York, autorităţile suspectând că deflagraţia a avut loc la un laborator de droguri.

3148 afișări
Imaginea articolului Un mort şi zece răniţi într-o explozie produsă într-un laborator de droguri din New York - FOTO/VIDEO

Un mort şi zece răniţi într-o explozie produsă într-un laborator de droguri din New York

Potrivit Fox News, explozia a avut loc într-o clădire din cartierul Bronx imediat după ce poliţia descoperise un laborator pentru producerea de stupefiante.

Un pompier a murit în deflagraţie, iar alte zece persoane, inclusiv patru agenţi de poliţie, au fost rănite.

Aproximativ 100 de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit după explozia produsă în zona Străzii W234/Irwin din cartierul Bronx.

Autorităţile americane cercetează cauzele producerii deflagraţiei.

 

when it exploded, 3 blocks away me and my son were in my apartment and the entire building shook.

A video posted by Advocate of Wordz (@advocateofwordz) on

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici