Un muncitor român din Dublin a returnat suma de aproximativ 3.000 de euro găsită într-un container

Un român pe nume Radu Hajdu, care lucrează la un centru de reciclare a gunoiului din Dublin, a găsit aproximativ 3.000 de euro într-un container şi i-a predat imediat şefului său, banii ajungând astfel rapid la proprietarul de drept, relatează Irish Independent în ediţia electronică.

590 afișări
Imaginea articolului Un muncitor român din Dublin a returnat suma de aproximativ 3.000 de euro găsită într-un container

Un muncitor român din Dublin a returnat suma de aproximativ 3.000 de euro găsită într-un container (Imagine: Shutterstock)

Banii aparţineau unei femei al cărei tată decedase recent. Ea închiriase containerul pentru a face curat în casa tatălui ei din Dublin, dar nu şi-a dat seama că a aruncat ascunzătoarea cu bani a acestuia. Femeia, care a cerut să i se păstreze anonimatul, a declarat: "Când m-au contactat oamenii de la Panda (centrul de reciclare, n.red.) nu îmi venea să cred că au găsit banii şi au avut onestitatea de a mă suna".

"Sunt foarte impresionată de companie, s-a comportat corect. O să le spun tuturor despre onestitatea lor", a adăugat ea.

"Suntem încântaţi că am putut ajuta la returnarea banilor către deţinătorul de drept", a declarat purtătorul de cuvânt al companiei. El l-a lăudat pe Radu, pe care calificat drept "un tip muncitor şi cinstit".

În vârstă de 30 de ani, Radu tocmai se întorsese la muncă în Dublin după o săptămână de concediu petrecută în România.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici