Ungaria ar putea decreta STARE DE URGENŢĂ din cauza crizei imigranţilor

Ministerul ungar de Interne a propus Guvernului de la Budapesta să decreteze starea de urgenţă în Ungaria în contextul afluxului de imigranţi, informează MTI.

13850 afișări
Imaginea articolului Ungaria ar putea decreta STARE DE URGENŢĂ din cauza crizei imigranţilor

Ungaria ar putea decreta STARE DE URGENŢĂ din cauza crizei imigranţilor (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Propunerea privind decretarea stării de urgenţă va fi discutată la viitoarea şedinţă de guvern, programată marţea viitoare, a declarat Janos Lazar, şeful de cabinet al premierului Viktor Orban.

Potrivit oficialului ungar, infracţionalitatea organizată şi riscurile teroriste sunt în creştere în Ungaria.

În plus, Lazar a explicat că termenul pentru finalizarea construcţiei gardului metalic la frontiera Ungariei cu Serbia este 15 septembrie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici