Unul dintre autorii atacurilor din Dallas voia să răzbune moartea persoanelor de culoare

Unul dintre autorii atacurilor armate care au vizat poliţişti din oraşul american Dallas a declarat, înainte de a muri, că a acţionat singur, pentru a răzbuna împuşcarea de către poliţie a persoanelor de culoare, informează ABC News.

2365 afișări
Imaginea articolului Unul dintre autorii atacurilor din Dallas voia să răzbune moartea persoanelor de culoare

Unul dintre autorii atacurilor din Dallas voia să răzbune moartea persoanelor de culoare

În cursul discuţiilor cu negociatorii poliţiei, suspectul a declarat că voia să omoare "albi, în special agenţi de poliţie", pentru a răzbuna împuşcarea mortală a numeroase persoane de culoare de către poliţie, a declarat şeful Poliţiei din Dallas, David Brown.

Suspectul a murit în schimburile de focuri cu poliţia.

Cinci agenţi de poliţie din Dallas au fost împuşcaţi mortal de lunetişti, iar alţi şapte au fost răniţi. Incidentele au avut loc în timpul unor proteste declanşate de împuşcarea mortală de către poliţie a unor suspecţi de culoare.

Trei persoane au fost arestate în cadrul anchetei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici