Veşti proaste pentru fanii lui Celine Dion: "cântăreaţa a anulat turneul Courage din motive de sănătate"

Celine Dion a anunţat anularea „Turneului mondial Courage” din 2024 şi „probabil că nu va mai face niciun turneu”, a declarat vineri pentru CNN o sursă apropiată a cântăreţei.

393 afișări
Imaginea articolului Veşti proaste pentru fanii lui Celine Dion: "cântăreaţa a anulat turneul Courage din motive de sănătate"

„Ea suferă foarte mult”, a spus persoana apropiată cântăreţei. „Ea face terapie fizică zilnic”.

„Îmi pare atât de rău că vă dezamăgesc pe toţi încă o dată”, se arată într-un anunţ pe reţelele de socializare a cântăreţei.

„Muncesc foarte mult pentru a-mi reface puterea, dar turneele pot fi foarte dificile chiar şi atunci când eşti 100% ok. Nu este corect  şi, deşi îmi rupe inima, cel mai bine este să anulăm totul acum până când sunt cu adevărat gata să mă întorc din nou pe scenă. Vreau să ştiţi cu toţii, nu renunţ... şi abia aştept să vă revăd!”. 

Dion a amânat mai multe spectacole în decembrie, după ce a anunţat că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide , o afecţiune, a spus ea, care nu îi permite „să cânte aşa cum sunt obişnuită”.

Tulburarea este „un sindrom rar, progresiv, care afectează sistemul nervos, în special creierul şi măduva spinării”, potrivit Institutului Naţional de Tulburări Neurologice şi AVC, scrie CNN

Cântăreaţa a fost afectată de moartea soţului ei în 2016, René Angélil, un producător muzical, manager şi cântăreţ canadian, decedat din cauza cancerului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici