Victorie pentru Trump în Senatul SUA. Judecătorul Brett Kavanaugh a fost confirmat pentru Curtea Supremă de Justiţie

Senatul Statelor Unite s-a pronunţat sâmbătă în favoarea numirii la Curtea Supremă de Justiţie a judecătorului Brett Kavanaugh, acuzat de o agresiune sexuală comisă în anii 1980.

1532 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru Trump în Senatul SUA. Judecătorul Brett Kavanaugh a fost confirmat pentru Curtea Supremă de Justiţie

BREAKING Judecătorul Brett Kavanaugh a fost confirmat de Senat

Senatul Statelor Unite s-a pronunţat sâmbătă în favoarea numirii la Curtea Supremă de Justiţie a judecătorului Brett Kavanaugh, acuzat de o agresiune sexuală comisă în anii 1980.

Votul final din plenul Senatului a fost de 50 de voturi pentru şi 48 împotrivă. Republicanii au o majoritate de 51 de voturi în Senat.

În urmă cu o săptămână, Comisia Juridică a Senatului de la Washington a dat aviz favorabil numirii lui Brett Kavanaugh în funcţia de judecător al instanţei supreme, dar senatorul republican Jeff Flake a anunţat că în plen va vota pentru Kavanaugh doar după încheierea anchetei Biroului Federal de Investigaţii (FBI) ordonată de preşedintele Donald Trump pe fondul polemicilor.

Procesul de vot a fost întrerupt de câteva ori de protestatarii prezenţi în sala unde s-a desfăşurat votul, aceştia strigând "ruşine".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici