VIDEO.Poliţiştii au spălat picioarele unor americani de culoare în SUA, în timpul protestelor. Un gest similar a fost făcut şi de Papa Francisc în trecut

  • Mai mulţi poliţişti din Cary, Carolina de Nord, au spălat picioarele unor pastori de culoare
  • Protestele anti-rasism din SUA s-au extins în peste 40 de oraşe
  • Unele manifestaţii s-au transformat în acte de violenţă şi vandalism
1196 afișări
Poliţiştii din localităţile Cary şi Apex, din Carolina de Nord, au spălat picioarele unor pastori de culoare, James şi Faith Wokoma, în timpul unei slujbe religioase, notează Raleigh News & Observer.
 
Lori Bush, primarul din Cary, a postat de asemenea o imagine pe Twitter, lăudând gestul oamenilor legii.
 
În credinţa creştină, gestul reprezintă unul de smerenie şi are referinţe în Biblie. Papa Francisc a făcut un gest similar în trecut, când a spălat picioarele unor migranţi.

ÎNMORMÂNTAREA LUI GEORGE FLOYD VA FI TRANSMISĂ LIVE

Slujba de înmormântare a lui George Floyd va fi transmisă în direct de americani, în această seară, de la ora 19:00, ora României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici