VIDEO | Prinţul Harry l-a intervievat pe Barack Obama pentru o emisiune de radio. Cu ce l-a ”ameninţat” Harry pe fostul lider de la Casa Albă

Prinţul Harry al Marii Britanii l-a intervievat pe fostul preşedinte american Barack Obama pentru o emisiune de radio care va fi difuzată pe BBC Radio 4 în dimineaţa zilei de 27 decembrie, informează CNN.

2372 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Prinţul Harry l-a intervievat pe Barack Obama pentru o emisiune de radio. Cu ce l-a ”ameninţat” Harry pe fostul lider de la Casa Albă

Prinţul Harry l-a intervievat pe Barack Obama pentru o emisiune de radio

Interviul a fost înregistrat în septembrie, când au avut loc jocurile Invictus din Toronto (23 - 30 septembrie).

Într-un clip de promovare a emisiunii care a fost difuzat duminică, pe platforma online Twitter, Harry îi spune lui Obama că interviul difuzat la radio va avea 20 de minute, iar conversaţia lor va avea în total 40 de minute şi va fi disponibilă în format podcast.

Barack Obama îl întreabă apoi pe prinţul Harry dacă are nevoie de accent britanic pentru realizarea acestui interviu.

"Deloc", răspunde Harry, după care îl avertizează pe fostul preşedinte american că va afişa "faţa" dacă vor fi pauze lungi între răspunsuri. După ce Harry exemplifică ce înseamnă "faţa", afişând un chip ironic, Obama face o grimasă şi răspunde: "Nu vreau să văd faţa aceea".

 

 

 

Palatul Kensington, reşedinţa prinţului Harry, a anunţat pe reţelele de socializare oficiale ale familiei regale britanice că această conversaţie se concentrează pe interesul celor doi "privind viitoarea generaţie de lideri tineri".

Obama a mai împărtăşit amintiri despre finalul mandatului de preşedinte al SUA şi a vorbit despre activitatea sa post-prezidenţială, în special cu Obama Foundation, fundaţie înfiinţată împreună cu soţia sa, Michelle Obama.

Prinţul Harry, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi preşedintele Barack Obama sunt prieteni de mulţi ani, iar, în septembrie, au fost fotografiaţi râzând împreună în timp ce participau la jocurile Invictus din Canada, dedicate veteranilor de război.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici