Voronin îi insultă pe Vlad Filat şi Mihai Ghimpu într-un interviu pentru un cotidian rusesc

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a declarat într-un interviu pentru Moscovskii Komsomoleţ că Vlad Filat este "regele contrabandiştilor", Mihai Ghimpu este "pacient la spitalul de nebuni" şi că singura alianţă posibilă a partidului său este cu Partidul Democrat, relatează Timpul în ediţia electronică.

55 afișări
Imaginea articolului Voronin îi insultă pe Vlad Filat şi Mihai Ghimpu într-un interviu pentru un cotidian rusesc

Voronin îi insultă pe Vlad Filat şi Mihai Ghimpu într-un interviu pentru un cotidian rusesc (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat de reporter dacă premierul în exerciţiu, Vlad Filat, a studiat la facultatea de Filosofie, Voronin a răspuns: "La facultatea de bandiţi, căci pe vremea când era student se ocupa de contrabanda cu ţigări".

El şi-a continuat tirada împotriva premierului, afirmând că, deoarece posibila alianţă între PDM şi PCRM nu dispune de suficiente voturi pentru alegerea preşedintelui ţării, aceasta va fi nevoită să se adreseze "nemernicilor din partidul" lui Filat.

Liderul PCRM l-a insultat şi pe preşedintele în exerciţiu al Parlamentului, liberalul Mihai Ghimpu, despre care a afirmat că este "absolventul clinicii de psihiatrie". Întrebat de reporter dacă această afirmaţie este o glumă, el a negat.

"Ştiţi dumneavoastră că el în patru ani a absolvit două clase, că a învăţat 14 ani pentru a absolvirea facultăţii de Drept? În aceşti ani, el mituia învăţătorii cu produse agricole din satul natal. Învăţătorii nu mai ştiau cum să scape de el. Cea mai înaltă funcţie deţinută de el a fost jurist la întreprinderea de construcţie nr.15. Poate greşesc numărul. În rest - adevărul absolut. El acum a ajuns din greşeală în cea mai înaltă funcţie în stat şi se judecă cu propriul frate pentru doi metri de pământ între grădinile din satul natal", a declarat Voronin pentru cotidianul rusesc.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici