Zuckerberg spune că noua abordare a Facebook va supăra o mulţime de oameni

Mark Zuckerberg a declarat că Facebook va susţine principii precum libera exprimare sau criptarea, chiar dacă reţeaua de socializare va fi criticată pentru aceste lucruri.

4255 afișări
Imaginea articolului Zuckerberg spune că noua abordare a Facebook va supăra o mulţime de oameni

Zuckerberg spune că noua abordare a Facebook va supăra o mulţime de oameni

„Aceasta este noua abordare şi cred că va supăra o mulţime de oameni. Dar, sincer, vechea abordare a supărat de asemenea o mulţime de oameni, aşa că încercăm ceva diferit”, a declarat Zuckerberg la un summit de tehnologie din Utah, potrivit CNN. Comentariul vine după ce zilele trecute cofondatorul companiei a declarat că ţinta lui pentru perioada următoare nu este „să fie plăcut, ci înţeles”.

Şeful Facebook a adăugat că organizaţia pe care o conduce nu a făcut timp de mult timp nimic care ar fi putut fi considerat „prea ofensator”, dar va schimba această strategie în faţa a ceea ce el numeşte „cenzură excesivă”.

„Ni se cere tot mai mult să cenzurăm o mulţime de tipuri diferite de conţinut, iar acest lucru mă face să mă simt foarte incomod”, a adăugat Zuckerberg. El a admis că Facebook are responsabilitatea de a elimina conţinutul publicat de terorişti, de către cei care exploatează copii sau cei care incită la violenţă.

Miliardarul a adăugat că Facebook va continua să lupte pentru criptarea datelor.

Cea mai mare reţea de socializare online din lume a fost din nou recent în mijlocul unei controverse după ce a anunţat că le va permite politicienilor să mintă în reclame. Prin comparaţie, Twitter a interzis toate reclamele politice.

Foto: Profimedia Images

Acum ne găsiţi şi pe Instagram

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici