HOROSCOP 13 AUGUST: Zodiile Cardinale, ţinta lipsurilor şi privaţiunilor. Ce-i aşteaptă pe Raci

Astăzi se perfectează un singur aspect: careul tensionat al lui Marte din Berbec cu Pluto retrograd din Capricorn. Din pricina sa, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) pot lua decizii care riscă să conducă la privaţiuni şi lipsuri.

8297 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 AUGUST: Zodiile Cardinale, ţinta lipsurilor şi privaţiunilor. Ce-i aşteaptă pe Raci

Profimedia

HOROSCOP 13 AUGUST BERBEC

Ceva din comportamentul tău ar putea să îi deranjeze destul de tare pe superiori, motiv pentru care se doreşte să îţi controlezi mai îndeaproape reacţiile. Eşti îndreptăţit(ă) să vrei să acţionezi dacă ţi se comite o nedreptate sau dacă eşti obligat(ă) să faci lucrurile care nu îţi sunt înscrise în fişa postului, dar nu rezolvi nimic - ba chiar faci mai mult rău decât bine - dacă acţionezi impulsiv, sub influenţa instinctului. În plus, îţi va face rău ca imagine şi poate chiar şi ca ascensiune în plan profesional. Încearcă să dai dovadă de tact şi diplomaţie în momente tensionate ca acestea.

HOROSCOP 13 AUGUST TAUR 

Astăzi s-ar putea să apară dovezi clare că cineva te sapă, că ceva ce nu poţi identifica îţi dejoacă planurile. Nici nu este de mirare dacă ai ajuns să crezi că Universul are ceva cu tine, că norocul s-a întors împotriva ta. Încearcă să nu cultivi această stare, deşi multe din lucrurile care ţi se întâmplă azi te împing în direcţia ei. Concentrează-te pe mai bine pe ceea ce merge aşa cum ai planificat, pe dezvoltarea unor strategii de a ieşi din acest impas. În caz contrar, nu faci decât să iroseşti energie preţioasă, pe care-ai fi putut-o utiliza atfel.

HOROSCOP 13 AUGUST GEMENI

Nici în cazul tău lucrurile nu par să evolueze în direcţia dorită. Un plan de viitor, un proiect personal sau de grup, o relaţie de prietenie ori de colaborare dă semne că e aproape să îşi dea obştescul sfârşit sau a deraiat de curând de la făgaşul potrivit. În orice caz, cert este că te confrunţi azi cu temeri destul de mari legate de evoluţia lor şi de viitor în general. Evenimentele acestei zile caută să îţi arate că nu ai construit pe teren stabil, că există dezechilibre în raporturile de forţe între tine şi ceilalţi. Se impun decizii imediate.

HOROSCOP 13 AUGUST RAC

Se anunţă astăzi tensiuni în parteneriatul de viaţă şi/ sau în raport cu cei cu care lucrezi. Poate fi efectul unor probleme de comunicare, al unor frustrări legate de diferenţele ierarhice, al faptului că aduci acasă comportamente autoritare de care uzezi la serviciu. Indiferent care este sectorul de viaţă în care resimţi această atmosferă încărcată, trebuie să îţi aminteşti că formezi o echipă cu cel drag, respectiv cu aceia cu care desfăşori activităţi profesionale. Competiţia, în anumite doze, vă ajută să mergeţi înainte, dar când merge prea departe, se rupe ceva şi se ajunge la situaţii greu de reparat apoi.

HOROSCOP 13 AUGUST LEU

Pentru tine, această zi de joi vine la pachet cu multe provocări la locul de muncă. Ai poate un volum mai mare de treburi decât de obicei sau poate că sarcinile care ţi-au fost delegate depăşesc nivelul de dificultate cu care te-ai obişnuit. În cazul altor nativi(e), se schimbă ceva - şi nu în bine - în privinţa termenelor-limită sau aşteptărilor şefilor. Important este să nu te stresezi prea tare, să încerci să nu pierzi echilibrul între odihnă şi muncă. În caz contrar, nu vei mai da randament de la un punct încolo şi rişti să te împotmoleşti. Fă-ţi un program bine conturat.

HOROSCOP 13 AUGUST FECIOARĂ

În plan sentimental, se întrevede o atmosferă încărcată. Dacă nu explodează totul într-o ceartă, cu siguranţă vei simţi că stai pe un butoi cu pulbere, gata-gata să explodeze. S-au adunat multe între tine şi partener şi/ sau copii, iar din cauza faptului că tu ori ei aveţi tendinţa să internalizaţi, se ajunge adeseori la situaţii în care se degajă presiunea prin reproşuri sau conflicte în toată regula. Încearcă să le propui să discutaţi, să vă faceţi cunoscute doleanţele şi nemulţumirile. În felul acesta, s-ar putea să eviţi genul acesta de manifestări agresive emoţional. Faceţi-vă un obicei din a fi sinceri.

HOROSCOP 13 AUGUST BALANŢĂ

În cazul tău, este clar că tensiunile apar între tine şi partener. Nu-i exclus totuşi să se extindă la nivelul întregii familii, mai ales dacă subiectele spinoase se referă la chestiuni domestice, casnice sau locative care vă afectează pe toţi în egală măsură. Evită să faci cunoscut altor membri ai familiei faptul că nu te înţelegi cu partenerul. Cei dragi vor tinde să se alieze cu tine sau cu celălalt, ceea ce va face şi mai grea sarcina de a ajunge la un consens. Încearcă mai bine să-i reaminteşti celui drag cât e de important s-ajungeţi la o strategie comună.

HOROSCOP 13 AUGUST SCORPION

Se prefigurează astăzi probleme de comunicare între tine şi colegii de muncă, mai ales dacă tu sau ei lucraţi de la distanţă. Mijloacele alternative de interacţiune tind să denatureze mesajul, deci asigură-te că ceri confirmarea primirii mesajelor şi că foloseşti un limbaj simplu, concis. Iar dacă ai impresia că ai înţeles ceva greşit, solicită lămuriri, chiar dacă enervezi pe moment prin asta. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre probleme cu aparatura utilizată ori software-ul. Ia-ţi măsuri de precauţie şi foloseşte un spaţiu de stocare extern. Altfel, poţi ajunge în situaţii în care pierzi ce ai lucrat. 

HOROSCOP 13 AUGUST SĂGETĂTOR

Se remarcă astăzi tendinţa de a cheltui mai mult decât ar fi indicat ori decât o faci de obieci. Dacă ai tendinţa să dai o raită prin magazinele online sau fizice când nu ai nimic altceva de făcut, impune-ţi o limită clară în ceea ce priveşte achiziţiile. Alţi(te) nativi(e) s-ar putea afla în situaţia de a fi nevoiţi(te) să cumpere un cadou pentru un eveniment special sau pentru a satisface o dorinţă a unei persoane dragi. Oricare ar fi scenariul, încearcă să nu te arunci cu capul înainte. S-ar putea să găseşti o idee sau o ofertă mai bună altundeva.

HOROSCOP 13 AUGUST CAPRICORN

Nu se întrevede o zi prea liniştită în familie. Ceva ce ţine de gospodărie, de domeniul domestic ori de spaţiul de locuit ar putea să se interpună între tine şi alţi membri ai familie, care nu au aceleaşi valori şi principii ca tine. Dacă nu te afectează prea tare, poate ar fi mai bine să o laşi baltă, să schimbi discuţia către ceva care vă apropie. În fond, niciunul din voi nu mai e la vârsta la care să-şi schimbe viziunile. În caz că e ceva important, propune-le să lăsaţi cu toţii unii de la alţii într-un fel sau altul.

HOROSCOP 13 AUGUST VĂRSĂTOR

Nu lăsa astăzi trecutul să îţi influenţeze prezentul. Nu face comparaţii între experienţe vechi şi situaţiile de faţă, căci s-ar putea să semene, dar poţi lua decizii pe care le vei regreta mai devreme sau mai târziu. De asemenea, astrele recomandă să nu te implici în intrigi, să nu pleci urechea la bârfe şi zvonuri. S-ar putea chiar să fi fost inventate cu scopul de a te induce în eroare. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre deconspirarea unor secrete sau planuri pe care le-ai conceput sau care te vizau. Oricare-i scenariul, nu te aşteaptă veşti bune.

HOROSCOP 13 AUGUST PEŞTI

Nu se arată o zi prea bună pentru a-ţi lua angajamente în privinţa unui proiect, a unui plan de viitor sau a unei relaţii. Încă nu ţi-ai făcut o idee clară la ce te înhami mai exact, care sunt cheltuielile pe care le implică iniţiativele pe care vrei să le coordonezi sau în care vrei să te implici. Eşti entuziast(ă) şi optimist(ă) cu privire la ceea ce va urma, dar nu acţiona conform impulsului. În felul acesta, te-ai putea implica în ceva păgubos la nivel emoţional sau financiar. Nu este nimic rău în a fi precaut(ă) în anumite momente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici