HOROSCOP 14 august. Lipsuri şi obstacole pentru zodii. Acestea trei nu se bucură deloc de această sâmbătă

Luna intră azi în Scorpion şi aderă la un careu tensionat cu Saturn retrograd din Vărsător, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se confruntă astăzi cu nişte lipsuri şi piedici destul de mari.

22988 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 august. Lipsuri şi obstacole pentru zodii. Acestea trei nu se bucură deloc de această sâmbătă

HOROSCOP 14 august. Lipsuri şi obstacole pentru zodii. Acestea trei nu se bucură deloc de această sâmbătă

HOROSCOP 14 august - Berbec

Dacă ţi-ai făcut planuri cu prietenii, acestea s-ar putea să nu se materializeze. De asemenea, astăzi nu este un moment bun în care să îţi faci planuri de viitor ori, mai bine spus, să investeşti în ele. Există riscul să apară unele probleme la care nu te-ai gândit şi care riscă să producă o gaură destul de mare în buget. Aşadar, poate îţi va face bine un timp de gândire suplimentar, să clarifici unele aspecte.

HOROSCOP 14 august - Taur

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine şi superiori. Iar dacă eşti liber(ă), fii atent(ă) la modul în care te raportezi la figurile de autoritate din familie. S-ar putea ca ceva din comportamentul tău să le deranjeze, să se ajungă foarte uşor la discuţii în contradictoriu. Analizează-ţi cu grijă comportamentul şi vei reuşi să te opreşti la timp atunci când eşti pe cale să spui ceva ce deranjează.

HOROSCOP 14 august - Gemeni

Te numeri printre nativii(ele) care nu parte azi de o zi prea grozavă. Poate că săptămâna lucrătoare care tocmai s-a încheiat a fost una complicată, cu multe probleme pe care a trebuit să le rezolvi contra cronometru. Ori poate că te-ai confruntat cu unele dezamăgiri sau evenimente nu prea plăcute în viaţa personală. Oricare ar fi fost situaţia, este clar că astăzi este o zi în care trebuie să îţi revii, să nu te suprasoliciţi.

HOROSCOP 14 august - Rac

Un proiect, o prietenie sau chiar relaţia de cuplu nu par să evolueze în direcţia potrivită. Au apărut nişte probleme de un timp încoace, iar astăzi riscă să ajungă la apogeu. Este clar faptul că trebuie să iei unele decizii în ceea ce le priveşte, dar dacă le iei sub impulsul momentului, s-ar putea să nu fie cele mai potrivite. Caută aşadar să traversezi acest episod cu calm şi să reflectezi la alegerile din viitor.

HOROSCOP 14 august - Leu

Cariera ta sau a partenerului ar putea ajunge să se interpună astăzi între voi într-un fel sau altul, fie pentru că unul din voi lucrează şi celălalt nu, fie din cauza faptului că există tendinţa de a aduce comportamente de la locul de muncă acasă. Oricare ar fi situaţia, cert este că actualele abordări din cuplu necesită unele ajustări, astfel încât problemele cu care vă confruntaţi acum să nu devină şi mai greu de rezolvat.

HOROSCOP 14 august - Fecioară

În cazul în care lucrezi astăzi, trebuie să te pregăteşti pentru o zi mai dificilă decât ai preconizat. S-ar putea să se continue azi unele probleme cu care te-ai confruntat şi în zilele anterioare sau poate că apar urgenţe pe care fie nu aveai cum să le anticipezi, fie le-ai ignorat în trecut. Aşadar, cel mai bun lucru pe care-l poţi face acum este să te ocupi de chestiunile care nu mai suportă nicio aşteptare.

HOROSCOP 14 august - Balanţă

Se întrevăd astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii, cel mai probabil din cauza faptului că aveţi idei diferite despre ceea ce vă doriţi să faceţi astăzi. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de probleme mai vechi, care ies acum în evidenţă pe fondul unui eveniment relativ neimportant. Încearcă să vezi dacă nu puteţi ajunge cumva la un compromis, la un program comun, care să vă satisfacă pe toţi.

HOROSCOP 14 august - Scorpion

Peste sectorul vieţii de familie, s-ar putea să planeze astăzi o atmosferă încărcată. Tu şi membrii familiei aveţi idei diferite despre cum ar trebui abordate unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ, iar din acest motiv, spiritele s-ar putea încinge. Încearcă totuşi să duci un dialog calm cu cei din jur, căci în caz contrar, s-ar putea să fie şi mai greu să ajungeţi la o concluzie şi la o strategie de rezolvare comună.

HOROSCOP 14 august - Săgetător

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să apară unele discuţii în contradictoriu între tine şi colegii de muncă ori poate că te confrunţi cu nişte probleme de ordin tehnic la locul de muncă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre probleme de sănătate, generate din cauza faptului că nu eşti prea îndemânatic(ă) azi. Aşadar, trebuie să ai grijă să nu te expui unor riscuri inutile, care pot fi evitate.

HOROSCOP 14 august - Capricorn

Ai grijă astăzi la cheltuieli, căci s-ar putea ca acestea să întreacă măsura. Dacă ai un buget limitat, limitează-te la planurile pe care ţi le-ai făcut pe astăzi. Dar în cazul în care apar la orizont situaţii în care trebuie să achiziţionezi unele lucruri care nu sunt pe lista de cumpărături, atunci trebuie să te gândeşti care este bugetul din care ar trebui să tai pentru a face loc altor plăţi. Aşadar, cumpătarea este cheia.

HOROSCOP 14 august - Vărsător

Se întrevăd astăzi momente de tensiune între tine şi membrii familiei. Poate că ceva din atitudinea lor te deranjează sau un comportament al lor nu îţi cade bine. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu se termină bine. Încearcă să laşi de la tine dacă vezi că acest lucru nu se întâmplă în cazul lor. Nu este un moment potrivit să se discute chestiuni care implică schimbări de viziune şi de convingeri adânc înrădăcinate.

HOROSCOP 14 august - Peşti

S-ar putea să îţi parvină astăzi unele veşti nu tocmai bune, dar înainte să le dai crezare, trebuie să te asiguri că sunt adevărate. Pune întrebări în jur şi încearcă să afli dacă există motive pentru care să-ţi faci probleme. S-ar putea să fie o informaţie scoasă din context sau pe care sursa din care ai luat-o n-a cercetat-o suficient. Dar dacă se probează totuşi, ia o decizie abia atunci când te obişnuieşti cu ea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici