HOROSCOP 16 AUGUST: Berbecii, într-un rollercoaster emoţional azi. Ce se întâmplă cu zodiile de Foc

Luna aderă azi la trei aspecte tensionate, două de opoziţie şi unul de careu, cu care începe şi finalizează ziua. La prânz, formează însă şi un trigon armonios, la fel ca Soarele din Leu care i-l trasează lui Marte din Berbec. Se anunţă aşadar o zi ca un rollercoaster emoţional pentru Berbeci, dar plină de peripeţii pentru restul zodiilor de Foc (Leu, Săgetător).

11306 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 AUGUST: Berbecii, într-un rollercoaster emoţional azi. Ce se întâmplă cu zodiile de Foc

Profimedia

HOROSCOP 16 AUGUST BERBEC

Te aşteaptă o zi plină cu de toate, iar o parte din lucrurile pe care le vei experimenta astăzi s-ar putea să nu îţi cadă bine. Dar cu toate acestea, reuşeşti într-un fel sau altul să îţi păstrezi tonusul bun şi echilibrul la nivel emoţional. Pe de altă parte, s-ar putea să îţi fie destul de greu să îţi faci timp pentru odihnă cu atâtea pe cap. Este OK să te pui pe primul loc.

HOROSCOP 16 AUGUST TAUR 

Cei cu care intri azi în contact îţi trezesc tot felul de sentimente. Cu prietenii şi anumite rude, te înţelegi bine şi te umplu de energie discuţiile cu ei, dar ai persoane în jurul tău care pur şi simplu te vampirizează energetic. Nu îţi va fi uşor să îi eviţi, mai ales dacă sunt membri ai familiei, dar fă efortul să nu se ajungă la subiecte care ştii că scot în evidenţă diferenţele de viziune.

HOROSCOP 16 AUGUST GEMENI

Se arată azi o zi favorabilă atât pentru cei(le) care lucrează, cât şi pentru nativii(ele) care se bucură de timp liber. Important este ca ambele categorii să aibă grijă cu cheltuielile, mai ales dacă fac eforturi să strângă bani pentru ceva şi au reuşit să se menţină în buget zilele trecute. Prin urmare, dacă vezi că prietenii te presează să te alături unei activităţi costisitoare, poate ar fi mai bine să-i refuzi de data asta.

HOROSCOP 16 AUGUST RAC

Eşti într-o formă bună azi, din punct de vedere mental mai ales, nu stai rău nici cu bugetul, dar tot riscă să se abată asupra ta nori negri. S-ar putea să aibă de-a face cu partenerul, cu un conflict sau cu nişte şicane pe care vi le adresaţi în public sau de faţă cu nişte persoane importante. Nici nu este de mirare aşadar că îţi vine greu să-ţi menţii buna dispoziţie. Nu pune la suflet.

HOROSCOP 16 AUGUST LEU

Starea ta de spirit ar putea oscila destul de mult astăzi, poate chiar prea mult pentru binele planurilor tale pe astăzi. În ultimul moment, s-ar putea să te dedici că nu mai vrei să participi la unele angajamente sociale pe care ţi le-ai luat sau la activităţi care implică un consum mare de energie. Ţine însă minte că pofta vine mâncând şi ţi-ar putea părea rău că ai dat cu piciorul unor planuri cu potenţial.

HOROSCOP 16 AUGUST FECIOARĂ

În plan social şi în relaţia de cuplu, ai putea constata azi că planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. Iar dacă aceasta este o situaţie recurentă, poate ar trebui să îţi dea de gândit. Cert este că unele relaţii nu merg în direcţia potrivită, că este necesar să faci ceva în privinţa lor. Stai pe un butoi cu pulbere care riscă să sufere o explozie când te aştepţi cel mai puţin.

HOROSCOP 16 AUGUST BALANŢĂ

Dacă lucrezi astăzi, nu te aştepta ca familia să accepte cu braţele deschise acest lucru, mai ales dacă, conform programului, nu ar fi trebuit să te afli azi la serviciu sau să îţi iei de muncă acasă. În primă fază, ai putea avea parte de o zi frumoasă cu cei dragi, dar s-ar putea ca atmosfera din familie să o ia la vale din cauza muncii. Asigură-te că îţi faci timp şi pentru cei dragi.

HOROSCOP 16 AUGUST SCORPION

În cazul în care duminica te surprinde la serviciu sau lucrând, s-ar putea să nu dai dovadă de un randament prea mare. La un moment dat, ai putea avea impresia că totul merge bine, dar s-ar putea ca energia şi cheful să te lase destul de repede. Analizează situaţia şi vezi dacă nu cumva ar fi mai bine să laşi anumite activităţi pe mâine şi să te bucuri de ce a mai rămas din weekend.

HOROSCOP 16 AUGUST SĂGETĂTOR

Te înţelegi bine azi atât cu familia, cât şi cu persoana iubită şi chiar s-ar putea să ai parte de unele momente surprinzătoare în raport cu ei, care îţi lasă amintiri foarte plăcute. Ai grijă însă cu cheltuielile, mai ales dacă te-ai întins mai mult decât ar fi cazul vineri şi/ sau sâmbătă. E de înţeles dacă vreţi să faceţi ceva special, dar până la urmă, contează mai mult să petreceţi timp de calitate împreună.

HOROSCOP 16 AUGUST CAPRICORN

Nu stai prea bine cu energia astăzi, dar pentru prieteni şi partener îţi găseşti motivaţia să te ţii de angajamentele pe care ţi le-ai luat. S-ar putea însă ca, în ciuda eforturilor tale, să deraieze lucrurile, să ajungi la unele replici usturătoare în raport cu persoana iubită. Cel mai probabil este vorba despre o chestiune mai veche de familie, casnică sau locativă care reliefează aceste diferenţe de viziune între voi. Nu arunca gaz pe foc.

HOROSCOP 16 AUGUST VĂRSĂTOR

Nu stai prea bine cu energia astăzi, dar s-ar putea să reuşeşti să te motivezi dacă se anunţă rost de a realiza profituri de pe urma unor activităţi (extra)profesionale. Asta nu înseamnă însă că nu vei avea tendinţa de a te răsti, de a comite erori care nu îţi stau în caracter. Aşadar, dă dovadă de mai multă atenţie decât de obicei când lucrezi, iar în raport cu ceilalţi, de mai mult tact şi diplomaţie.

HOROSCOP 16 AUGUST PEŞTI

S-ar putea să constaţi astăzi că ţi-ai luat prea multe angajamente, că ţi-ai propus să te vezi cu prietenii şi să faci lucruri cu partenerul şi/ sau copiii, iar ziua este prea scurtă pentru toate. Gândeşte-te care din ei sunt mai înţelegători, care nu s-ar supăra dacă amâni planurile pe un weekend viitor. În felul acesta, minimizezi riscul de a-ţi fi reproşat faptul că nu te ţii de cuvânt. Pe viitor, organizează-te ceva mai bine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici