HOROSCOP, 23 AUGUST 2020: Doar trei zodii se bucură de duminică. Vezi dacă te numeri printre ele

Până la prânz când intră în Scorpion, Luna din Balanţă aderă doar la aspecte distonante. Mai exact, face o opoziţie cu Marte din Berbec şi un careu cu Saturn retrograd din Capricorn. În consecinţă, s-ar putea ca semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) să nu aibă parte de o duminică prea bună. Ba chiar s-ar putea alege cu tensiuni sau alte probleme. Racilor le surânde însă mai încolo norocul, odată cu trecerea Lunii în Scorpion. De acest nou tranzit se vor bucura şi Scorpionii şi Peştii.

6720 afișări
Imaginea articolului  HOROSCOP, 23 AUGUST 2020: Doar trei zodii se bucură de duminică. Vezi dacă te numeri printre ele

HOROSCOP, 23 AUGUST 2020: Doar trei zodii se bucură de duminică. Vezi dacă te numeri printre ele

HOROSCOP BERBEC, 23 AUGUST

 

În această dimineaţă, s-ar putea să apară tensiuni între tine şi partener, iar acest lucru se întâmplă cel mai probabil din cauza faptului că unul dintre voi are tendinţa să facă pe cocoşul, să îţi aroge merite care nu îi revin în totalitate. Dup-amiază, trecerea Lunii într-o casă asociată vieţii în doi poate pune mai multă presiune pe atmosfera din cuplu, dar dacă gestionaţi bine situaţia, puteţi chiar salva ce a mai rămas din zi.

HOROSCOP TAUR, 23 AUGUST

Oboseala îşi spune cuvântul astăzi, iar dacă au mai rămas lucruri de făcut azi pentru serviciu, te confrunţi cu o urgenţă la muncă sau vrei să furi startul mâine ocupându-te în avans de anumite treburi, nu te aştepta să dai un randament prea bun. S-ar putea să-ţi fie greu să te concentrezi în aceste circumstanţe. La prânz, Luna intră în casa cuplului, prilej bun de petrecut mai mult timp cu partenerul, departe de stresul cotidian.

HOROSCOP GEMENI, 23 AUGUST

Este foarte important cum îţi aranjezi astăzi programul, în sensul că partenerul şi/ sau copiii ţi-ar putea reproşa că nu petreci suficient timp cu ei. Aşadar, nu îi neglija în favoarea unor proiecte sau a angajamentelor cu prietenii, căci există riscul să finalizezi săptămâna într-o notă proastă. Dar oricum alegi să îţi împarţi ziua, ţine cont că tranzitul Lunii de dup-amiază semnalează nevoia unui program de odihnă adecvat. Nu îţi neglija somnul, orice ar fi.

HOROSCOP RAC, 23 AUGUST

Tensiunile cu familia ar putea constitui şi pentru tine o provocare astăzi. Ele s-ar putea datora faptului că eşti mai implicat(ă) la muncă decât acasă în această perioadă ori pentru că aduci comportamente de la serviciu şi le manifeşti acasă. În orice caz, pari să nu te înţelegi bine cu cei dragi. Lucrurile s-ar putea schimba însă în bine de la prânz, când Luna ajunge în casa iubirii şi a copiilor din harta ta solară.

HOROSCOP LEU, 23 AUGUST

În prima parte a acestei zile, astrele nu recomandă călătoriile sau discuţiile cu urmări pe termen lung. S-ar putea ca lucrurile să nu evolueze aşa cum ţi-ai propus, să ai parte de probleme pe care nu le-ai anticipat. Dacă nu le poţi evita, încearcă măcar să te pregăteşti pentru orice scenariu. În cazul în care nu ai planuri pe dup-amiază, mergi pe mâna Lunii care te sfătuieşte să te vezi cu persoanele dragi din familie.

HOROSCOP FECIOARĂ, 23 AUGUST

Ai mai multă grijă la cheltuieli astăzi, mai ales dacă ieri sau alaltăieri ţi-ai depăşit bugetul alocat pe acele zile. În caz contrar, există riscul să te bagi în banii de vacanţă ori economii. Dacă nu ai de ales şi trebuie să cumperi un cadou, caută cea mai bună ofertă. La prânz, Luna trece în casa comunicării, favorizând întâlnirile cu rudele şi prietenii vechi. Unii(ele) nativi(e) primesc un telefon neaşteptat care îi surprinde cu totul.

HOROSCOP BALANŢĂ, 23 AUGUST

Astăzi se poate forma o atmosferă încărcată între tine şi partener. Acest fenomen ar putea avea de-a face cu ceva de ordin familial, gospodăresc sau locativ ori poate conflictul riscă să includă şi alte rude, care simtă să îţi ia ţie apărarea sau persoanei iubite. În orice caz, cert este că nu rezolvi nimic dacă arunci gaz pe foc. La amiază, Luna ajunge în casa banilor, deci ai grijă mai mare la cât anume cheltuieşti.

HOROSCOP SCORPION, 23 AUGUST

Azi te prinde din urmă oboseala şi stresul pe care le-ai acumulat în ultimele zile. S-ar putea însă ca factorul declanşator al acestei stări să fie mai degrabă ceva de ordin practic ori poate o vorbă sau un gest care nu îţi cade bine. Până la prânz însă îţi trece, asta şi datorită Lunii care intră în semnul naşterii tale şi care te încurajează să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă şi mai blândă cu ceilalţi.

HOROSCOP SĂGETĂTOR, 23 AUGUST

Prietenii pot insista astăzi să li te alături într-o activitate de duminică ce pare extrem de interesantă. Nu te arunca totuşi cu capul înainte şi verifică-ţi bugetul, căci s-ar putea să treacă de limita resurselor de care te poţi lipsi astăzi. Aşadar, s-ar putea să fie nevoie să-i refuzi de data aceasta. În plus, dacă ne luăm după tranzitul Lunii care intră în casa subconştientului, am spune că ţi-ar prinde mai bine un somn bun.

HOROSCOP CAPRICORN, 23 AUGUST

Într-un fel sau altul, programul de astăzi îţi este întrerupt de unele urgenţe la serviciu sau de faptul că trebuie să te ocupi de unele treburi restante. De data aceasta, pur şi simplu nu merge să faci schimb de tură cu un coleg sau să laşi pe mâine ce n-ai chef să faci azi. Motivează-te şi pune-te la treabă, căci diseară, conform Lunii, ai planuri cu prietenii şi trebuie să termini munca în timp util.

HOROSCOP VĂRSĂTOR, 23 AUGUST

Astăzi nu eşti într-o dispoziţie prea bună, iar acest lucru se vede din felul în care comunici cu ceilalţi. Ai tendinţa poate că te răsteşti sau să ignori anumite subiecte de discuţie pe care le găseşti plictisitoare sau enervante. În principiu, mai bine te fofilezi pe lângă ele decât să reacţionezi prost, mai ales că Luna ajunge la prânz în casa statusului social, riscând să facă public orice derapaj verbal. Ai grijă cum te porţi.

HOROSCOP PEŞTI, 23 AUGUST

Orice cheltuială sau achiziţie vrei să faci astăzi, gândeşte-te la urmări. S-ar putea să fi depăşit deja bugetul pe acest sfârşit de săptămână ori eşti foarte aproape de a intra în ultimii bănuţi rezervaţi pentru aceste zile. E drept, tentaţiile care te vizitează sunt mari, dar le poţi evita cu succes. Uite, Luna îţi recomandă să ieşi unde la aer, în natură, în această dup-amiază. O plimbare nu costă nimic şi te mai şi energizează.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici