HOROSCOP 29 ianuarie. Ce strică Mercur repară Venus. Patru zodii remediază relaţii şubrezite şi-şi consolidează bugetele

După o retrogradarea de puţin peste o lungă, Venus revine la mersul direct prin semnul Capricornului, prilej de interacţiuni mai bune cu ceilalţi pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

5199 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 ianuarie. Ce strică Mercur repară Venus. Patru zodii remediază relaţii şubrezite şi-şi consolidează bugetele

HOROSCOP 29 ianuarie. Ce strică Mercur repară Venus. Patru zodii remediază relaţii şubrezite şi-şi consolidează bugetele

HOROSCOP 29 ianuarie - Berbec 

Venus revine astăzi la mersul direct prin casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce face ca relaţia cu superiorii să se îmbunătăţească după o perioadă tensionată mai mult sau mai puţin vizibil. Dacă nu lucrezi astăzi, s-ar putea să nu îi vezi efectele încă, dar dacă te-ai confruntat în ultima perioadă cu faux pas-uri pe plan social, vei vedea că acestea încep să îşi piardă din importanţă şi să se detaşeze de numele tău.

HOROSCOP 29 ianuarie - Taur

Venus revine azi la tranzitul în sens direct prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Treptat, redevii optimist(ă), îţi vine din nou cheful să călătoreşti şi se rezolvă unele probleme legate de o mobilitate. În plus, asimilezi mai uşor informaţia de care ai nevoie pentru un examen, iar dacă ai avut parte de tensiuni cu funcţionarii publici, vei vedea că interacţiunea cu ei va fi una mai lejeră.

HOROSCOP 29 ianuarie - Gemeni

Venus se întoarce la mersul direct prin casa raporturilor de forţe, ceea ce aduce uşor-uşor într-un echilibru conceptul tău de autoritate vis-a-vis de cel pe care îl are partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Cu alte cuvinte, nu se mai întâmplă atât de des să apară lupte pentru putere, iar ca o consecinţă, s-ar putea să observi că vă este mai uşor să ajungeţi la un consens în legătură cu oportunităţile financiare.

HOROSCOP 29 ianuarie - Rac

Venus îşi reia astăzi mersul în sens direct prin casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, motiv pentru care interacţionezi mai bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Ai mai mult curaj să le spui lucruri care altfel ar fi condus la tensiuni şi te simţi mai sigur(ă) pe stabilitatea relaţiei voastre. În plus, s-ar părea că ai învăţat multe lucruri importante despre limitele care nu ar trebui forţate.

HOROSCOP 29 ianuarie - Leu

Venus se întoarce azi la mersul direct prin casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că vei observa o mai armonioasă interacţiune cu colegii de muncă. În plus, începe să îşi revină şi nivelul tău de energie şi, mai important, capacitatea de a face faţă stresului de la locul de muncă. În felul acesta, vei observa o îmbunătăţire şi la nivelul productivităţii de care dai dovadă în perioada care urmează.

HOROSCOP 29 ianuarie - Fecioară 

Venus revine la tranzitul în mers direct prin casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, indiciu cum că te bucuri de o atmosferă mai liniştită în raport cu apropiaţii. Este posibil să fi existat tensiuni între voi în ultima vreme şi nu de puţine ori v-aţi aflat în situaţia în care cu greu aţi evitat un conflict. Acum ştii de unde şi când riscă să apară astfel de conjuncturi şi le vei evita.

HOROSCOP 29 ianuarie - Balanţă

Venus revine la tranzitul direct prin casa familiei din horoscopul tău general, semn că nu mai sunt atât de evidente diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune între tine şi cei dragi. Ele există în continuare, dar parcă nu le mai dai aceeaşi importanţă de dinainte. În plus, ai descoperit că ai mai multe lucruri în comun cu ei decât ar fi părut înainte şi că puteţi construi lucruri extraordinare împreună dacă vă înţelegeţi diferenţele.

HOROSCOP 29 ianuarie - Scorpion 

Venus se întoarce la mersul direct prin casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te face o prezenţă extrem de agreată în mai toate mediile sociale cu care iei contactul în zilele următoare. Mai mult, nu te mai confrunţi cu aceleaşi situaţii în care te nepădesc emoţiile, în care ratezi oportunităţi de a spune ceea ce crezi din cauza faptului că ai emoţii în legătură cu modul în care ceilalţi din jur te-ar percepe.

HOROSCOP 29 ianuarie - Săgetător

Venus revine azi la tranzitul direct prin casa banilor din astrograma ta generală, semn că de azi începând s-ar putea să apară mai des oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Poate că ele nu au lipsit cu desăvârşire în ultima perioadă, dar cert este că nici nu au fost pe măsura eforturilor şi experienţei tale. Lucrurile se vor remedia de azi începând într-un mod foarte vizibil.

HOROSCOP 29 ianuarie - Capricorn

Venus se întoarce astăzi la mersul direct prin semnul naşterii tale, ceea ce îţi sporeşte încrederea în forţele proprii şi capacitatea de a te face plăcut(ă) în tot felul de medii sociale. Aşadar, dacă ţi se pare că ai fost cam deficitar(ă) la acest capitol în ultima vreme, lucrurile vor intra pe un făgaş mai bun de azi începând. Ştii cine eşti şi care ar trebui să fie cu adevărat aşteptările tale de la ceilalţi.

HOROSCOP 29 ianuarie - Vărsător 

Venus revine la mersul direct prin casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea ajuta să gestionezi mai uşor unele situaţii din trecut, cu care te-ai luptat destul de aprig în ultima perioadă. Cu alte cuvinte, trebuie să te concentrezi pe echilibrul tău mental şi să te asiguri că nu rămâi ancorat(ă) în ceea ce s-a întâmplat la un moment dat. Altfel, rişti să nu poţi vedea corect oportunităţile cu care te intersectezi.

HOROSCOP 29 ianuarie - Peşti

Venus se întoarce azi la mersul direct prin casa vieţii sociale şi a proiectelor din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să observi că proiectele tale o iau din loc după o perioadă de stagnare sau chiar involuţie. De asemenea, s-ar putea să reînchegi legătura cu un prieten de care te-ai distanţat. Important este că nu treci cu vederea lecţiile pe care ţi le-a oferit destinul în raport cu aceste relaţii şi preocupări.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici