HOROSCOP 29 MARTIE. Luna schimbă semnul. Aceste zodii reuşesc să atingă toate obiectivele de azi

Luna progresează azi în semnul Peştilor, motiv pentru care zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) se bucură azi de inspiraţie, popularitate şi de noroc.

16935 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 MARTIE. Luna schimbă semnul. Aceste zodii reuşesc să atingă toate obiectivele de azi

HOROSCOP 29 MARTIE. Luna schimbă semnul. Aceste zodii reuşesc să atingă toate obiectivele de azi

HOROSCOP 29 MARTIE - Berbec 

Luna intră azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să fii destul de retras(ă) astăzi, lucru care nu îţi prea stă în fire, dar care poate fi ceva binevenit pentru tine, mai ales dacă ai trecut recent prin evenimente nu tocmai fericite, pe care nu ai reuşit să le procesezi prea bine. Pe de altă parte, există riscul de a te pierde în gânduri, de a da curs melancoliei, fără a obţine nimic pozitiv de pe urma acestei stări de spirit. Încearcă să te foloseşti în mod pozitiv de acest tranzit selenar.

HOROSCOP 29 MARTIE - Taur

Luna începe astăzi să tranziteze casa planurilor de viitor şi a prietenilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care multe din activităţile tale de astăzi vor viza obiective pe termen lung. În acest demers sau în altele, îi vei avea aproape pe prieteni sau alte persoane care te inspiră sau chiar te ajută să îţi urmez visurile. În acelaşi timp, există riscul să te opreşti la stadiul de a visa, de a nu face demersurile necesare în vederea atingerii ţelurilor tale. Şii fii atent(ă), căci unele persoane de lângă tine doar par că îţi vor binele şi n-i chiar aşa.

HOROSCOP 29 MARTIE - Gemeni

Luna poposeşte azi în casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care o bună parte din atenţia şi din energia ta sunt îndreptate spre sectorul profesional. Lucrurile merg, în mare parte, foarte bine, în sensul în care te înţelegi bine cu superiorii şi ai toate şansele să-ţi atingi obiectivele zilei la serviciu. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă ca, în anumite privinţe, să nu supraestimezi relaţia pe care o ai cu şefii sau capacitatea personală de a face faţă provocărilor profesionale. Există riscul de a te lăsa atras(ă) în mai multe proiecte decât poţi finaliza cu succes.

HOROSCOP 29 MARTIE - Rac

Luna poposeşte azi în casa filozofiei de viaţă, a cursurilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Este un semn bun pentru nativii(ele) care sunt într-o deplasare sau urmează să plece într-una, care se ocupă azi de treburi birocratice sau care vor susţine un examen important. Pe de altă parte, în funcţie de eforturile depuse în ultima vreme pe aceste planuri, există şi riscul de a-ţi face speranţe prea mari de la toate demersuri. Încearcă să îţi asumi realist că unele lucruri s-ar putea să nu meargă conform planului. Ţine cont de acest aspect şi nu vei parte de deziluzii.

HOROSCOP 29 MARTIE - Leu

Luna ajunge astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că multe din discuţiile tale de azi, mai ales cele cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, vor viza aspectul financiar al unor proiecte comune. În principiu, acestea ar trebui să meargă bine, dar există riscul ca lucrurile să nu stea chiar aşa, mai ales dacă vrei să eviţi unele dezbateri renunţând la unele idei la care ţii cu adevărat. Dacă nu eşti dispus(ă) la unele compromisuri, poate că ar fi bine să nu le faci, deşi simţi acest lucru.

HOROSCOP 29 MARTIE - Fecioară 

Luna progresează azi în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, motiv pentru care multe din evenimentele importante ale zilei îi vizează pe cei cu care lucrezi şi/ sau pe partenerul de viaţă. În mare, sunteţi racordaţi pe aceeaşi frecvenţă şi vă înţelegeţi foarte bine, dar dacă ştii că există unele subiecte de discuţie care riscă să conducă la tensiuni între tine şi ei, poate ar fi mai indicat dacă le-ai evitat. În caz contrar, există posibilitatea de a apărea conflicte între voi, disensiuni care nu au nicio miză reală şi care nu duc, de fapt, în nicio direcţie favorabilă vouă.

HOROSCOP 29 MARTIE - Balanţă

Luna intră azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, prilej numai bun să te ocupi astăzi de sarcinile mai solicitante de la serviciu, mai ales că stai destul de bine cu energia. S-ar putea să te surprindă până şi pe tine randamentul de care dai dovadă. În acelaşi timp, există riscul ca această productivitate şi acest avânt să fie, mai degrabă, o iluzie, ceva ce ţi-ai dori să fie adevărat mai degrabă. Aşadar, este important să te asiguri că nu tragi de tine prea tare, că nu te forţezi peste limitele de care eşti capabil(ă) acum.

HOROSCOP 29 MARTIE - Scorpion 

Luna poposeşte astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, fie înainte, fie după programul de la locul de muncă. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de faptul că stările voastre de spirit ar putea oscila destul de mult astăzi, că în unele momente, vă înţelegeţi perfect, iar în altele pluteşte o atmosferă încărcată între voi. Încearcă să nu forţezi unele discuţii care riscă să nu meargă deloc bine, ba chiar să conducă la o ceartă de proporţii.

HOROSCOP 29 MARTIE - Săgetător

Luna începe azi să se mişte prin casa familiei din horoscopul tău solar, motiv pentru care ar fi indicat să petreci mai mult timp cu familia. Reuşeşti să treci destul de uşor peste unele diferenţe de personalitate şi/ sau de mentalitate care există între tine şi cei dragi, dar pe de altă parte, există riscul să rămână unele puncte nevralgice pe care ar fi bine să nu le activezi astăzi. Aşadar, gândeşte-te de două ori dacă ar fi oportune unele discuţii care ar putea să înceapă bine, dar care riscă să continue într-o direcţie nu tocmai potrivită pentru voi acum.

HOROSCOP 29 MARTIE - Capricorn 

Luna îşi face apariţia azi în casa comunicării din astrograma ta solară, ceea ce te ajută să interacţionezi mai uşor cu cei din jur. Îţi dai seama aproape instinctiv când este momentul să vorbeşti şi când ar fi cel mai bine să asculţi, ceea ce te ajută să faci faţă cu uşurinţă celor mai complicate situaţii de comunicare. Pe de altă parte, există tendinţa de a lăsa de la tine în situaţii în care ar fi mai bine să te impui, să dai dovadă de asertivitate. Nu este nimic rău în a trage linie când vine vorba de unele compromisuri.

HOROSCOP 29 MARTIE - Vărsător

Luna poposeşte astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi de rotunjire a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Pe de altă parte, s-ar putea şi unele cheltuieli destul de mari, pe care nu ai reuşit să le prevezi în timp util. Aşadar, este important să ai grijă cum îţi gestionezi veniturile, astfel încât să nu ajungi în situaţia de a nu sesiza diferenţa pe care o fac la bugetul personal câştigurile suplimentare care ar putea apărea cât de curând.

HOROSCOP 29 MARTIE - Peşti

Luna ajunge azi în semnul naşterii tale, motiv pentru care te bucuri de mai multă energie şi de mai multă încredere în propria persoană. Reuşeşti să te faci plăcut(ă) cu uşurinţă şi să atragi atenţie pozitivă în direcţia ta. Pe de altă parte, există riscul ca, în preajma unor persoane, să fii tentat(ă) de a nu fi autentic(ă) pentru a obţine unele avantaje de pe urma unei relaţii. Ar fi indicat, totuşi, să dai dovadă de naturaleţe, să nu afişezi o faţadă care nu este compatibilă cu cine eşti tu în realitate. Altfel, aceste relaţii nu vor rezista prea mult.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici