HOROSCOP 9 IULIE 2020: Final de zi cu surprize plăcute pentru zodiile de Apă

Luna din Peşti lansează azi trei aspecte: două armonioase de trigon şi sextil şi unul distonant de careu.

14919 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 IULIE 2020: Final de zi cu surprize plăcute pentru zodiile de Apă

HOROSCOP 9 IULIE 2020: Final de zi cu surprize plăcute pentru zodiile de Apă

Ziua se deschide cu trigonul lansat lui Mercur retrograd din Rac, ceea ce înseamnă că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) au un simţ ascuţit al intuiţiei. După-amiază, aceeaşi Lună aderă la un careu cu Venus din Gemeni, indiciu că semnele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) ar putea să se confrunte cu unele probleme de relaţionare. Pe seară, se manifestă sextilul armonios cu Uranus din Taur, ceea ce înseamnă că se anunţă un final de zi cu surprize plăcute pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), mai ales dacă şi-l petrec împreună.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 BERBEC

Se anunţă o zi a situaţiilor care te iau prin surprindere, unele în mod plăcut, iar altele mai puţin plăcut. De dimineaţă, se anunţă momente plăcute în familie şi armonie în casă, poate şi pentru că rememorezi cu cei dragi momente frumoase din trecut. Ai grijă totuşi să nu te raportezi prea mult la ceea ce a fost, pentru că există riscul să faci asocieri greşite între ce ţi se întâmplă acum şi ceea ce a avut loc mai demult. În felul acesta, creşte riscul de a lua decizii nu tocmai bune. Spre seară, apar de nicăieri şanse de câştig.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 TAUR

Perspectivele zilei sunt, în mare parte, bune şi există tot felul de lucrui pentru care eşti entuziasmat(ă). De exemplu, de dimineaţă s-ar putea duce unele negocieri fructoase cu privire la stabilirea unei colaborări sau poate că ai parte de nişte discuţii pe seama unui proiect în care eşti implicat(ă), pe care îl coordonezi sau te gândeşti să îl lansezi în perioada următoare. Important este să nu te laşi dus(ă) de val, să nu faci încă investiţii. Riscul de a te alege cu pagube este cam mare. Dar acest lucru nu înseamnă c-ar trebui să abandonezi ideile pe care le ai.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 GEMENI

Se întrevede o zi bună pentru tine în plan profesional şi în felul în care eşti perceput(ă) în societate, de factorii de decizie din comunitate. Ba mai mult, s-ar putea ca în prima parte a zilei să te alegi cu un bonus sau o primă ori poate eşti recomandat(ă) pentru un proiect care îţi va aduce un supliment consistent la salariu. Aşteaptă-te însă ca, pe acest fundal, provocările de la serviciu să fie mai mari. Unde mai pui că trebuie să faci o figură frumoasă, să-i impresionezi pe cei care cred în tine. Dar astfel găseşti forţa să te mobilizezi.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 RAC

Starea ta de spirit ar putea fluctua astăzi cam mult. Ziua o începi destul de bine, în sensul că ai o dispoziţie bună şi o perspectivă clară asupra lucrurilor care urmează să se întâmple, dar până dup-amiază, acest lucru s-ar putea să se schimbe. S-ar putea chiar ca orele prânzului să te găsească destul de supărat(ă), aproape de neconsolat de către cei din jur. Este greu de spus ce te face să-ţi schimbi starea de spirit, dar cert este că pe seară s-ar putea să te vezi cu un prieten sau cu cineva pe care-l respecţi care-ţi va schimba optica.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 LEU

Şi în cazul tău se prefigurează o zi în care ai sentimente amestecate. De exemplu, în prima parte a zilei, totul pare să fie în regulă, dar planează senzaţia că lucrurile nu vor evolua tocmai bine. Ceea ce îţi spune vocea interioară se dovedeşte a fi real, în sensul că apar motive de îngrijorare cu privire la direcţia în care au luat-o anumite prietenii, proiecte sau colaborări. S-ar putea să fie la mijloc o problemă legată de bani sau de lipsa de încredere cu privire la anumite situaţii. Până diseară, se mai clarifică lucrurile, dar problemele încă rămân de actualitate.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 FECIOARĂ

Interacţiunea cu ceilalţi este laitmotivul acestei zile şi poate constitui o sursă de beneficii şi satisfacţii, dar şi cauza unor tensiuni pe care nu le poţi trece cu vederea. Pare că s-a dezechilibrat raportul de forţe între tine şi partenerul de viaţă ori persoanele cu care desfăşori activităţi profesionale, cu toate că se colaborează bine pe anumite fronturi şi aveţi idei în general compatibile în legătură cu ceea ce trebuie să faceţi în privinţa intereselor comune. Tocmai acestea ar trebui să vă motiveze să restabiliţi balanţa, să clarificaţi care sunt drepturile şi îndatoririle fiecăruia în relaţie. Altfel, vor apărea probleme.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 BALANŢĂ

Planul profesional este unul din centrele tale de interes pe parcursul acestei zile. În prima parte a zilei, dai dovadă de randament şi multă productivitate la serviciu, dar există şi sarcini în raport de care te simţi copleşit(ă) sau ai impresia că nu ai acumulat suficientă experienţă pentru a le duce la capăt aşa cum se cuvine. În plus, te mai confrunţi poate şi cu unele termene-limită reduse ori cu aşteptări mari, pe care îţi doreşti să nu le trădezi. Vestea bună este că dispui de resursele interioare necesare pentru a te mobiliza, pentru a găsi soluţii la aceste provocări.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 SCORPION

În relaţie cu persoana iubită şi/ sau copiii, momentele acestei zile contrastează destul de mult unele cu celelalte. Pe de-o parte, de dimineaţă, vă înţelegeţi foarte bine, aveţi viziuni şi preocupări similare care vă aduc mai aproape şi care vă ajută să vă inspiraţi unii pe alţii. Spre dup-amiază însă, ies la iveală zone de incompatibilitate, puse în lumină cel mai probabil de lipsa de încredere pe care o aveţi faţă de celălalt în anumite privinţe. Până spre seară, spiritele se liniştesc, dar se cere să nu treceţi cu vederea astfel de momente tensionate. Ele ar putea semnala nişte probleme.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

Familia şi gospodăria ar trebui să ocupe un loc central pe lista ta de priorităţi de astăzi. De dimineaţă, te bucuri de armonie pe acest plan, dar există o urmă de îndoială că lucrurile vor rămâne în acest stadiu pe parcursul întregii zile. S-ar putea chiar să ai dreptate din această perspectivă, pentru că există riscul să apară tensiuni între tine şi partener şi/ sau unii membri din familie pe marginea unor chestiuni locative, domestice sau casnice. Până diseară însă, ajungeţi la concluzia că dacă nu cooperaţi, nu aveţi cum să le descurcaţi, iar astfel problemele sunt pe jumătate rezolvate.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 CAPRICORN

Abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt potenţate în prima parte a zilei, dar nu te aştepta să te scoată chiar din toate încurcăturile. De exemplu, te înţelegi bine cu partenerul sau cu unele persoane cu care derulezi activităţi profesionale, dar există colegi de serviciu cu care nu interacţionezi la fel de bine. Ba mai mult, s-ar putea ajunge la neînţelegeri sau chiar la conflicte, de care nu eşti doar tu vinovat(ă). Asigură-te că ceri şi oferi explicaţii pentru a nu fi interpretat(ă) greşit, voluntar sau involuntar. Cu cei din familie, comunici însă bine până la finele acestei zile inclusiv.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

Banii constituie o preocupare importantă pentru tine astăzi. De dimineaţă, ar putea veni unele suplimente financiare de pe urma unor activităţi (extra)profesionale sau poate că te întâlneşti cu unele oportunităţi de câştig care se vor capitaliza mai târziu. În orice caz, caută să ai grijă pe ce anume cheltuieşti aceşti bani. Tentaţiile ar putea fi mari şi vin fie din direcţia propriilor preocupări, fie de la cei dragi, care-şi exprimă anumite dorinţe. Încearcă totuşi să nu te hazardezi pentru că există chestiuni casnice sau de familie care au nevoie de o infuzie de capital în această perioadă. Concentrează-te pe ele.

HOROSCOP 9 IULIE 2020 PEŞTI

Accentul cade astăzi pe propria persoană, pe modul în care te raportezi la ceilalţi şi răspunzi la situaţiile cu care te întâlneşti. În raport cu partenerul şi/sau copiii, de exemplu, ai parte de bună înţelegere şi compatibilitate în viziuni, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre alţi membri ai familiei, cu care poate nu rezonezi la fel de bine sau cu care poţi ajunge chiar să ai un conflict pe parcursul acestei dup-amieze. Indiferent de care parte a baricadei este vina, poţi face mereu ceva în ceea ce te priveşte pentru a îmbunătăţi felul în care interacţionezi cu ceilalţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici