HOROSCOP Miercuri, 10 august. Sacrificii astăzi pentru zodii. Munca şi banii le îndepărtează de anumite persoane

Înainte să intre în Vărsător, Luna din Capricorn face un trigon armonios cu Marte din Taur, o conjuncţie cu Pluto retrograd şi o opoziţie cu Venus din Rac. Cu alte cuvinte, zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de o zi productivă, care evoluează însă nu tocmai bine pentru Capricorni şi celelalte zodii Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă), care simt că au de pierdut în plan relaţional din cauza muncii.

23881 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Miercuri, 10 august. Sacrificii astăzi pentru zodii. Munca şi banii le îndepărtează de anumite persoane

HOROSCOP Miercuri, 10 august. Sacrificii astăzi pentru zodii. Munca şi banii le îndepărtează de anumite persoane

HOROSCOP 10 AUGUST - Berbec

Sectorul profesional, dar şi modul în care eşti perceput(ă) la locul de muncă, reprezintă astăzi o prioritate pentru tine. Pot apărea, de exemplu, oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor graţie modului în care profiţi de situaţiile apărute pe plan profesional. Pe de altă parte, s-ar putea să nu fii la fel de prezent(ă) în familie, iar din acest motiv, s-ar putea să te alegi cu reproşuri. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa vieţii sociale, prilej să dedici câteva momente din zi prietenilor. Ieşi cu ei şi socializează.

HOROSCOP 10 AUGUST - Taur

Ai o stare de spirit de invidiat astăzi, iar din acest motiv, pari că ai mai multă încredere în forţele proprii, că te exprimi cu mai multă uşurinţă în diverse contexte sociale. Pe de altă parte, s-ar putea ca unele persoane să te catalogheze ca dând dovadă de condescendenţă, fapt care s-ar putea să conducă la unele tensiuni în raport cu anumiţi interlocutori. Cândva după-amiază încolo, Luna poposeşte în casa carierei din horoscopul tău general, semn că apar oportunităţi de a atrage atenţie pozitivă asupra ta la locul de muncă şi/ sau în domeniul în care activezi în acest moment.

HOROSCOP 10 AUGUST - Gemeni

Dispoziţia pe care o ai astăzi este una relativ bună, dar există posibilitatea ca ea să fluctueze destul de mult, mai ales atunci când vine vorba de chestiuni financiare pe care nu le poţi controla de unul(a) singur(ă). Aşadar, încearcă să dai dovadă de stăpânire de sine şi concentrează-te pe soluţii mai degrabă decât pe neajunsurile situaţiilor pe care le întâmpini. În a doua jumătate a zilei, Luna trece în casa studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, ceea ce anunţă reuşite şi momente plăcute pentru nativii(ele) care dau examen, sunt în concediu sau se ocupă de chestiuni birocratice.

HOROSCOP 10 AUGUST - Rac

Discuţiile pe care le porţi astăzi cu cei din jur te animă mult: primeşti sfaturi valoroase cu privire la viitor sau, mai punctul, cu privire la unele proiecte sau planuri personale, te ajută cu unele relaţii sau resurse materiale, te provoacă să ai mai multă încredere în visurile tale. Pe de altă parte, există şi persoane care îţi pun piedici, în raport de care ai parte astăzi de tensiuni. Spre seară, Luna ajunge într-o casă relaţională importantă din horoscopul tău solar, astfel că poate ar fi indicat să fii mai selectiv(ă) în legătură cu persoanele în care investeşti timpul tău.

HOROSCOP 10 AUGUST - Leu

Din punct de vedere profesional, s-ar putea să ai parte astăzi de una din cele mai productive zile ale săptămânii. Pe de altă parte, toate reuşitele pe care ţi le rezervă astăzi astrele nu vin fără oboseală şi stres, pe care le resimţi din plin pe tot parcursul zilei. Aşadar, este nevoie de motivaţie pentru a face faţă tuturor provocărilor acestei zile. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că momentele cu partenerul de viaţă de diseară te vor ajuta să te reechilibrezi emoţional după această zi obositoare, nu fără rezultate.

HOROSCOP 10 AUGUST - Fecioară

Nu duci lipsă astăzi de inspiraţie, dar s-ar putea să îţi fie greu să îi găseşti o aplicabilitate practică, să o pui efectiv în slujba planurilor şi a proiectelor pe care le ai în derulare şi/ sau pe care urmează să le implementezi cât de curând. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de o relaţie nouă de dragoste care le răpeşte din timp şi din implicarea în proiecte şi/ sau în viaţa socială. Pe de altă parte, în a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa muncii, ceea ce schimbă în bine mersul lucrurilor la locul de muncă.

HOROSCOP 10 AUGUST - Balanţă

În prima parte a zilei, ar putea părea că lucrurile s-au mai liniştit între tine şi acei membri ai familiei în raport cu care ai avut parte de tensiuni în ultima vreme, dar s-ar putea ca spiritele să se încingă din nou mai încolo, pe parcursul acestei zile. Este foarte important să ai grijă cum gestionezi sectorul vieţii de familie în raport cu cel al muncii, mai ales dacă acesta din urmă a conduc la problemele domestice în primă fază. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa iubirii, semn că situaţia ar putea reveni repede la normal.

HOROSCOP 10 AUGUSGT - Scorpion

În raport cu partenerul de viaţă, poţi discuta astăzi orice. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi reuşiţi să ajungeţi la o concluzie chiar şi în cazul celor mai dificile subiecte de discuţie. Nu acelaşi lucru se poate spune însă în privinţa altor interlocutori; aveţi puncte de vedere foarte diferite şi îţi este clar că un consens este aproape imposibil în contextul de faţă. În a doua jumătate a acestei zile, Luna poposeşte în casa familiei, semn că cel puţin în raport cu cei dragi, lucrurile continuă pe aceeaşi direcţie bună. Te simţi înţeles(asă) şi ascultat(ă) când eşti cu ei.

HOROSCOP 10 AUGUST - Săgetător

Din punct de vedere financiar, lucrurile par să stea destul de bine pentru tine. Mai exact, s-ar putea să te întâlneşti astăzi cu o oportunitate destul de importantă de rotunjire a bugetul pentru această parte din săptămână, dar în acelaşi timp, trebuie să ai grijă la cheltuielile pe care le faci pentru că există riscul de a merge cam prea departe cu ele. În după-amiaza acestei zile, Luna progresează în casa comunicării, semn că ai parte de unele discuţii cel puţin interesante după prânz. Nu este exclus chiar să afli unele veşti care fac lumină în cazul unor situaţii complicate.

HOROSCOP 10 AUGUST - Capricorn

Eşti într-o stare de spirit destul de bună astăzi, dar lucrurile s-ar putea să nu evolueze prea bine din acest punct de vedere. Există riscul să se nască tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, iar din acest motiv, există riscul ca dispoziţia ta să se schimbe în rău. Pe de altă parte, în a doua parte a zilei, Luna intră în casa banilor din horoscopul tău solar, indiciu cum că s-ar putea să te întâlneşti cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat de curând. Încearcă să profiţi de ele.

HOROSCOP 10 AUGUST - Vărsător

În raport cu familia, lucrurile merg bine, lucru vizibil mai ales în cazul nativilor(elor) care au avut parte recent de tensiuni în relaţie cu cei dragi. S-ar putea totuşi să fii destuld e fragil(ă) încă pe alte planuri, să faci faţă cu greu stresului cu care s-ar putea să te întâlneşti în plan profesional. Aşadar, este important să nu pui presiuni inutile pe tine la serviciu. Spre seară, Luna ajunge în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un imbold binemeritat de energie, semn că dacă ai programate ieşiri sau activităţi cu cei dragi, le vei face faţă cu brio.

HOROSCOP 10 AUGUST - Peşti

Discuţiile pe care le porţi astăzi cu prietenii te inspiră în ceea ce priveşte planurile tale de viitor ori proiectele pe care le derulezi în această perioadă sau pe care le vei implementa cât de curând. Este drept însă că nu mai prea ai timp pentru cei dragi, că ţi se pare că nu te bucuri de prezent aşa cum ar trebui. Dar dacă ai grijă cum îţi organizezi timpul, vei reuşi să faci faţă tuturor acestor provocări. A doua parte a zilei este despre tine. Luna intră în casa subconştientului, prilej bun să te concentrezi pe echilibrul tău empţional.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici