Jocurile Olimpice: Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la tenis de masă dublu mix

Echipa română de tenis de masă dublu mixt, alcătuită din Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-a calificat sâmbătă dimineaţa în sferturile de finală ale probei, învingând categoric perechea slovacă alcătuită din Barbora Balazova şi Lubomir Pistej.

406 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice: Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la tenis de masă dublu mix

Jocurile Olimpice: Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la tenis de masă dublu mix

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au câştigat în 5 seturi, cu 11-8, 11-8, 12-14, 11-4, 11-9.

Cei doi au reuşit să îşi valorifice mai bine propriul serviciu, şi au câştigat mai multe puncte decât adversarii lor şi pe retur. Ionescu şi Szocs au cedat un singur set, al treilea, pe care au avut şansa de a-l câştiga, însă slovacii s-au mobilizat pe final.

În setul 4, perechea română s-a impus categoric, realizând chiar 8 puncte consecutive.

Cei doi au făcut un set perfect pe final, având la dispoziţie 5 mingi de meci, valorificând-o pe ultima.

În sferturile de finală de duminică, cei doi vor întâlni cel mai probabil perechea chineză Xu Xin/Liu Shiwen, campioană mondială în exerciţiu, care întâlneşte în optimi perechea Wang Zhen/Zhang Mo, reprezentând Canada.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici