Grecia: Un român, arestat pentru trafic de ovule umane

Un român de 41 de ani a fost arestat, miercuri noapte, în insula Creta, pentru trafic şi vânzare de ovule umane, pe care le-a obţinut de la două românce pe care le-a sechestrat cu ajutorul unei compatrioate, informează agenţia ANA-MPA.

216 afișări
Imaginea articolului Grecia: Un român, arestat pentru trafic de ovule umane

Grecia: Un român, arestat pentru trafic de ovule umane

Complicea bărbatului a fost dată în urmărire de autorităţile greceşti.

Potrivit dosarului procurorilor, românul şi femeia căutată de poliţişti au sechestrat două românce, de 20 şi 27 de ani, într-un apartament din Chania.

Cei doi i-au injectat un medicament femeii de 27 de ani, în stomac, pentru a produce mai multe ovule, care erau vândute, apoi, pentru sume între 600 şi 2.000 de euro bucata. Cealaltă fată sechestrată a fost supusă mai multor teste pentru a stabili dacă i s-a aplicat acelaşi tratament.

Poliţiştii cercetează posibilitatea ca suspecţii să fi avut şi alţi complici.

Un ginecolog a spus reporterilor de la ANA-MPA că extragerea ovulelor este o procedură extrem de sensibilă şi că nu poate fi executată decât prin paracenteză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici