A murit cântăreţul şi compozitorul american Jimmy Buffett

Cântăreţul şi compozitorul american Jimmy Buffett a murit, potrivit unei postări făcute sâmbătă pe contul său de pe platforma de mesagerie X, fostul Twitter, anunţă Reuters. Artistul avea 76 de ani.

309 afișări
Imaginea articolului A murit cântăreţul şi compozitorul american Jimmy Buffett

A murit cântăreţul şi compozitorul american Jimmy Buffett

"Jimmy s-a stins în pace în noaptea de 1 septembrie, înconjurat de familia, prietenii, muzica şi câinii săi", se arată într-o declaraţie postată pe paginile de socializare ale lui Buffett, conform AP.

"Şi-a trăit viaţa ca pe un cântec până la ultima suflare şi va fi regretat peste măsură de atât de mulţi".

Declaraţia nu a precizat unde a murit Buffett şi nici nu a oferit o cauză a decesului, însă boala l-a forţat să reprogrameze concerte în luna mai. Buffett a recunoscut în postări pe reţelele de socializare că a fost spitalizat, dar nu a oferit detalii.

James William Buffett era cunoscut mai ales pentru "Margaritaville", un omagiu adus vieţii tropicale.

De asemenea, el era cunoscut şi pentru promovarea unui stil de viaţă boem.

„Margaritaville”, lansat în 1977, a ajuns pe locul 8 în topul Billboard Hot 100 şi a rămas 22 de săptămâni în top, fiind cel mai popular single al său.

Buffett a realizat 27 de albume de studio - cu patru albume de platină şi opt albume de aur - într-o carieră care s-a întins pe parcursul a cinci decenii şi care a inclus scrierea şi conducerea unui imperiu de afaceri.

În urma lui rămân soţia Jane Slagsvol, cele două fiice, Sarah şi Savannah, şi fiul Cameron.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
jimmy buffett,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici