Actorul Joseph Gordon-Levitt caută poze frumoase din România

  • Actorul Joseph Gordon-Levitt a postat pe Facebook o poză cu Castelul Peleş şi te îndeamnă să-i trimiţi şi tu alte imagini spectaculoase din ţara noastră
  • Gordon-Levitt a devenit cunoscut încă din copilărie, când a jucat în serialul "A Treia Planetă de la Soare"
  • Actorul a apărut apoi în filme ca 'Inception', 'The Dark Knight Rises' sau '500 Days Of Summer' şi a dublat recent rolul unui miliţian din România comunistă
618 afișări
Imaginea articolului Actorul Joseph Gordon-Levitt caută poze frumoase din România

Actorul Joseph Gordon-Levitt caută poze frumoase din România

Îl ştii din filme ca 500 Days Of Summer, The Dark Knight Rises, Inception sau din 10 Things I Hate About You. Actorul Joseph Gordon-Levitt îţi cere acum ajutorul şi vrea poze din România. Americanul scrie pe reţelele sociale că lucrează la un nou proiect pe site-ul său, hitRECord, şi îşi îndeamnă fanii să caute prin imaginilie lor spectaculoase, pe care le au din ţara noastră.

El dă drept exemplu pe contul de Facebook o fotografie cu Castelul Peleş. Proiectul se numeşte The Colors of Romania şi poţi vedea pe site în jur de 200 de imagini minunate din ţara noastră, urcate deja în platformă.

Gordon-Levitt a înfiinţat compania de producţie online HitRecord în 2004 iar din 2014 are şi propria emisiune TV, HitRecord on TV, premiată cu Emmy pentru Creativitate. El a dublat în 2017 rolul principal din Comrade Detective, un serial cu miliţieni din România comunistă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici