Actriţa care a interpretat-o pe Wednesday Addams în serialul original a decedat la 65 de ani

  • Lisa Loring, actriţa care a interpretat-o pe Wednesday Addams în prima adaptare pe ecran a filmului ”The Addams Family”, a murit la vârsta de 64 de ani în urma unui atac cerebral.
  • Loring avea doar cinci ani când a jucat în 1964 în adaptarea TV a macabrelor desene animate ale lui Charles Addams, o interpretare care a dat tonul personajului timp de decenii.
1866 afișări
Imaginea articolului Actriţa care a interpretat-o pe Wednesday Addams în serialul original a decedat la 65 de ani

Sursa foto: Twitter

Loring a murit sâmbătă seară la spital, înconjurată de familie, a declarat fiica ei. „S-a dus liniştită, cu ambele fiice care o ţineau de mână", a spus aceasta.
 
Prietenul personal al lui Loring, Laurie Jacobson, a scris pe Facebook că Loring "a suferit un atac cerebral masiv provocat de fumat şi de hipertensiune arterială" şi a fost conectată la aparate de respiraţie artificială timp de trei zile înainte ca familia ei să decidă să i le deconecteze în weekend.
 
Jacobson a adus un omagiu "moştenirii lăsate de Loring în lumea divertismentului", scriind: „Ea este încorporată în tapiţeria care este cultura pop şi în inimile noastre întotdeauna ca va fi Wednesday Addams".
 
Loring a interpretat-o pe Wednesday Addams din 1964 până în 1966 în prima adaptare a desenelor animate New Yorker ale lui Charles Addams, preluând rolul când avea doar cinci ani.
 
Interpretarea ei în rolul macabrei fiice Addams, cu tentă gotică şi codiţe clasice, a reverberat în filme şi la televiziune, influenţând foarte mult reprezentările ulterioare ale personajului, potrivit The Guardian.
 
O adaptare recentă de pe Netflix, cu Jenna Ortega în rolul principal, a generat un dans viral inspirat de mişcările unghiulare ale lui Loring din serialul original. Ortega i-a mulţumit lui Loring atunci când dansul a câştigat faima online.
 
Loring s-a născut Lisa Ann DeCinces în Insulele Marshall în 1958, mutându-se ulterior în Hawaii şi apoi în Los Angeles împreună cu mama sa. A început să facă modeling când avea trei ani şi a obţinut primul ei rol la televiziune la scurt timp după aceea, în drama medicală Dr. Kildare.
 
După ce a ieşit în evidenţă în rolul lui Wednesday Addams, a avut roluri în sitcomul The Pruitts of Southampton şi în drama de spionaj The Girl from U.N.C.L.E., înainte de a fi distribuită într-un rol recurent în serialul As the World Turns, o telenovelă de lungă durată din timpul zilei.
 
A apărut, de asemenea, într-o serie de filme slasher la sfârşitul anilor '80, printre care Blood Frenzy, Iced şi Savage Harbor.
 
În aceeaşi perioadă, a lucrat ca make-up artist pe platoul de filmare al filmului pentru adulţi Traci's Big Trick, unde l-a cunoscut pe al treilea soţ al ei, actorul de filme pentru adulţi Jerry Butler, pe platou.
 
Căsătoria ei cu Butler a stârnit mult interes din partea presei, iar cuplul a avut mai multe certuri publice din cauza nemulţumirii lui Loring faţă de implicarea continuă a lui Butler în industria filmelor pentru adulţi. În cele din urmă au divorţat în 1992.
 
Lui Loring îi supravieţuiesc fiicele ei, Marianne şi Vanessa, precum şi nepoţii ei, Emiliana şi Charles.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici