Acum poţi să te exprimi mai uşor online. Facebook a cumpărat platforma de gifuri animate Giphy

  • Facebook a achiziţionat platforma de gifuri Giphy pentru ca tu să te poţi exprima mai bine în comentarii
  • Platforma Giphy a fost cumpărată de Facebook cu 400 de milioane de dolari
  • Giphy este deja disponibilă pentru serviciile de mesagerie ale Facebook-ului
173 afișări
Imaginea articolului Acum poţi să te exprimi mai uşor online. Facebook a cumpărat platforma de gifuri animate Giphy

Poţi să te exprimi mai uşor online. Facebook a cumpărat platforma de gifuri animate Giphy

Facebook a cumpărat platforma de imagini animate Giphy, pe care tu le vei putea ataşa în comentarii, pentru a-ţi exprima emoţiile, scrie Bloomberg.

Achiziţia, pe care gigantul american Facebook a plătit 400 de milioane de dolari, îi va permite să-şi consolideze poziţia pe piaţa platformelor de comunicare.

Facebook utilizează deja serviciile Giphy pentru Messenger. De această platformă va beneficia şi Instagram. Reprezentanţii Facebook nu au dorit să comenteze achiziţia.

Aproximativ 50 % din traficul platformei Giphy este generat deja de Facebook.

În România, sunt peste 10 milioane de utilizatori Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici