Barbie Oppenheimer nu este personaj fictiv, trăieşte în SUA. Ce surprize i-a adus trendul #Barbenheimer

  • #Barbenheimer este un hashtag care combină numele a două filme: Barbie şi Oppenheimer.
  • Filmele au fost lansate simultan pe 21 iulie 2023 în cinematografe şi au avut succes la public.
  • Deşi au tematici diferite, ambele filme au abordat existenţialismul şi antropocenul.
647 afișări
Imaginea articolului Barbie Oppenheimer nu este personaj fictiv, trăieşte în SUA. Ce surprize i-a adus trendul #Barbenheimer

Barbara Oppenheimer este o profesoară pensionară şi bunică a cinci nepoţi din Newton, Massachusetts.

Ea are însă un nume care i-a adus multe surprize şi amuzament în această vară, deoarece se potriveşte cu titlurile a două filme de succes: Barbie şi Oppenheimer.

Barbara Oppenheimer a povestit pentru Slate că mulţi oameni au crezut că glumeşte când le-a spus numele ei. Ea a amintit de un moment confuz când s-a cazat la un hotel şi a spus: “Barbie Oppenheimer!” Angajatul i-a răspuns: “Mă iei peste picior?”.

Barbara Oppenheimer a spus că a primit mesaje de la prietenii ei din toată lumea când au apărut filmele, cu expresia “bomba şi bomba sexy”. Ea a apreciat ideea de a lansa filmele împreună, spunând că a fost “genială” şi că a readus oamenii în cinematografe, potrivit Independent.

Barbara Oppenheimer a mers să vadă ambele filme împreună cu soţul ei, care este o rudă îndepărtată a lui J. Robert Oppenheimer, fizicianul care a creat bomba atomică. Ea a spus că au fost impresionaţi de modul în care filmul Oppenheimer a prezentat povestea şi dilemele morale ale acestuia, dar şi că filmul Barbie i-a făcut să râdă mult şi că i-a adus aminte de copilăria ei, când se juca cu păpuşile Barbie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici