Beyonce s-a asociat cu spitale americane pentru a oferi testări gratuite pentru COVID-19

  • Beyonce s-a asociat cu spitale din Houston pentru a oferi testări pentru COVID-19 gratuite unor comunităţi defavorizate.
  • Testările sunt oferite în centre medicale mobile, iar oamenii primesc şi vouchere pentru magazine alimentare.
  • Şi actorul american Sean Penn a avut o iniţiativă similară în Los Angeles.
111 afișări
Imaginea articolului Beyonce s-a asociat cu spitale americane pentru a oferi testări gratuite pentru COVID-19

Beyonce s-a asociat cu spitale americane pentru a oferi testări gratuite pentru COVID-19

Cântăreaţa americană Beyonce a înfiinţat mai multe centre de testare pentru coronavirus mobile, în parteneriat cu spitale din Houston.

Centrele sunt dedicate comunităţilor defavorizate şi au fost vizitate până în prezent de sute de persoane. Oamenii au primit în schimb şi produse pentru curăţare şi vouchere pentru alimente.

La sfârşitul lunii aprilie, Beyonce a anunţat că donează 6 milioane de dolari unor proiecte pentru protejarea sănătăţii mintale a angajaţilor consideraţi esenţiali pe timpul pandemiei de COVID-19, precum cei din spitale, magazine alimentare, farmacii, ambulanţă, pompieri. În aceste proiecte, Beyonce, în vârstă de 38 de ani, colaborează cu Jack Dorsey, CEO al Twitter.

Şi actorul american Sean Penn a avut o iniţiativă similară. Acesta şi-a unit forţele, prin intermediul ONG-ului său CORE, cu autorităţile din Los Angeles în vederea amenajării unor centre de testare mobile pentru coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici