Britney Spears este liberă. Tatăl cântăreţei renunţă la tutelă

  • Victorie pentru Britney Spears.
  • După 13 ani, cântăreaţa are din nou libertate.
6427 afișări
Imaginea articolului Britney Spears este liberă. Tatăl cântăreţei renunţă la tutelă
Tatăl cântăreţei, Jamie Spears, a acceptat, într-un final, să renunţe la tutelă. Joi, acesta a răspuns cererii depuse de către Britney, acceptând retragerea rolului de tutore, conform CNBC.
 
Avocatul lui Britney Spears, Mathew Rosengart, spune că „s-a făcut dreptate”. „Suntem fericiţi că domnul Spears şi avocatul său au acceptat faptul că trebuie să-si retragă tutela. S-a făcut dreptate pentru Britney”. Acesta spune că este decis să continue ancheta privind „comportamentului tatălui cântăreţei în ultimii 13 ani, perioadă în care, acesta a strâns milioane de dolari de pe urma fiicei sale".  
 
Cântăreaţa pop se declarată traumatizată şi spune că îşi vrea viaţa înapoi.
 
Britney Spears s-a aflat sub tutela tatălui său timp de 13 ani. Decizia judecătorească a fost dată în anul 2008. 
 

Britney Spears: „Tutela îmi face mult mai mult rău decât bine”

Vreau să încetez tutela fără să fiu evaluată”, a spus vedeta instanţei într-un discurs emoţionant de 20 de minute, numind aranjamentul „abuziv”.
 
Merit să am o viaţă, am lucrat toată viaţa mea. Merit să am o pauză de doi, trei ani”, a adăugat vedeta pop.
 
Britney a spus că vrea să se căsătorească cu iubitul ei şi să aibă un copil, dar aranjamentul nu i-ar permite. Ea şi-a acuzat acest aranjament nu-i permite să renunţe la un dispozitiv contraceptiv intrauterin (DIU) pentru a putea rămâne însărcinată.
 
Ea a mai spus că a fost forţată să ia nişte medicamente care se prescriu persoanelor care suferă tulburăre bipolară, până la punctul în care s-a simţit foarte ameţită şi incapabilă să vorbească.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici