Cameron Diaz şi Benji Madden au devenit părinţi pentru a doua oară

  • Cameron Diaz şi Benji Madden au surprins fanii anunţând că li s-a născut recent cel de-al doilea copil, un fiu pe nume Cardinal.
  • Diaz, 51 de ani, şi rockerul Good Charlotte, 45 de ani, nu au dezvăluit anterior că aşteptau un copil.
1074 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz şi Benji Madden au devenit părinţi pentru a doua oară

Cameron Diaz şi Benji Madden au devenit părinţi pentru a doua oară

Cameron Diaz şi Benji Madden au fost văzuţi ultima dată împreună în ianuarie, bucurându-se de timp împreună pe pârtii din Aspen, Colorado, informează pagesix.com.

Vineri, perechea a postat o fotografie pe Instagram, dezvăluind numele bebeluşului şi exprimându-şi bucuria. Au cerut confidenţialitate pentru fiul lor şi nu au postat nicio fotografie cu el, spunând că „e foarte drăguţ”.

Perechea s-a căsătorit în 2015 şi are o fetiţă pe nume Raddix, născută prin mamă surogat în 2020. De asemenea, îşi protejează fiica de lumina reflectoarelor şi nu distribuie fotografii cu ea online.

Se pare că Madden şi-a dorit întotdeauna o familie numeroasă, iar Diaz a fost de acord după ce a experimentat bucuria maternităţii cu Raddix.

Actriţa a vorbit despre satisfacţiile şi provocările maternităţii. L-a lăudat pe Madden pentru că este un tată minunat şi a descris cum se relaxează după ce îşi pune fiica la culcare. De asemenea, a mărturisit că fiica ei o provoacă uneori, dar o iubeşte enorm.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici