Cele mai aşteptate filme ale anului 2022. Când apare a doua parte a filmului ”Avatar”

  • Cele mai bune filme din 2022 vor continua francizele noastre preferate şi ne vor readuce personajele îndrăgite.
  • Un film thriller mult aşteptat în 2022 este "The 355".
  • Acesta prezintă un agent CIA care îşi uneşte forţele cu alţi trei agenţi internaţionali pentru a salva o armă secretă, aflată în mâinile greşite.
  • Iar în 2022, în cel de-al doilea an de luptă împotriva crimei, Batman descoperă corupţia din Gotham City care are legătură cu propria sa familie, în timp ce se confruntă cu un criminal în serie cunoscut sub numele Riddler.
1707 afișări
Imaginea articolului Cele mai aşteptate filme ale anului 2022. Când apare a doua parte a filmului ”Avatar”

Cele mai aşteptate filme ale anului 2022. Când apare a doua parte a filmului ”Avatar”

Pandemia COVID-19 a perturbat programele de lansare, a întrerupt filmările şi, în general, a provocat întârzieri peste întârzieri. Dar studiourile de film trebuie să fie optimiste pentru 2022, pentru că anul viitor se anunţă plin la box office.
 
Filmul "The 355" va fi lansat în curând, pe 7 ianuarie 2022. ”The 355” urmăreşte un grup de agenţi internaţionali - toate femei - care se unesc pentru a da de urma unui mercenar periculos cu o armă puternică. Distribuţia reuneşte un set de actriţe uimitoare, printre care Jessica Chastain, Lupita Nyong'o, Diane Kruger, Penelope Cruz şi Fan Bingbing.
 
"Scream 5" apare în 2022, pe 14 ianuarie. Tocmai când credeai că ai văzut-o pentru ultima oară pe Ghostface, acesta apare din nou, de obicei cu un cuţit în mână. Iar Sidney Prescott, Dewey Riley, Gale Weathers şi echipa din Woodsboro trebuie să-şi dea seama cum se leagă aceste noi crime de cele de acum 25 de ani.
 
Pe 11 februarie 2022 va avea loc premiera comediei romantice "Marry me". În aceasta, Jennifer Lopez are rolul unei vedete muzicale. Când planurile ei de a se căsători cu o altă celebritate eşuează, ea alege un tip oarecare, interpretat de Owen Wilson. Cei doi trebuie apoi să îşi dea seama dacă au făcut o greşeală imensă sau dacă ar trebui să meargă mai departe cu această relaţie.
 
Munca unui Cavaler Întunecat nu se termină niciodată. "The Batman" va fi lansat pe 4 martie 2022. De data aceasta, Robert Pattinson preia pelerina pentru un film regizat de Matt Reeves. Acesta se întoarce la primii ani ai lui Batman în Gotham City şi la prima sa întâlnire cu Riddler.
 
Au trecut 13 ani de când nu i-am mai văzut pe Jake Sully şi Neytiri, iar ei se află în Pandora făcându-şi o viaţă împreună. Filmul "Avatar" se întoarce pentru a doua parte pe 16 decembrie 2022. Dar când o veche ameninţare revine, ei sunt forţaţi să plece din casa lor şi să exploreze celelalte tărâmuri ale Pandorei.
 
În 2022 îi poţi vedea pe Brad Pitt şi Margot Robbie jucând împreună în "Babylon". Damien Chazelle, regizorul filmului ”La La Land”, revine pentru acest film. Se spune despre cele două filme că împărtăşesc un mediu asemănător: Hollywood. Dar, spre deosebire de ”La La Land”, ”Babylon” este o dramă de epocă, pe care o poţi vedea pe 25 decembrie 2022.
 
Şi nu putem uita de Pixar care ne aduce primul film Disney din 2022, animaţia "Turning Red", pe 11 martie 2022, iar conceptul este nemaivăzut: O fată de 13 ani pe nume Mei Lee se transformă într-un panda roşu uriaş de fiecare dată când emoţiile îi scapă de sub control. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici