Cine este cel mai popular artist al anilor 2020

Numele real al cântăreţului-compozitor este Abel Makkonen Tesfaye, iar el este acum cel mai popular muzician de pe planetă, potrivit Cărţii Recordurilor.

716 afișări
Imaginea articolului Cine este cel mai popular artist al anilor 2020

The Weeknd, Facebook

Cântăreţul canadian, în vârstă de 33 de ani, a stabilit două noi titluri în Cartea Recordurilor.

El are în prezent cei mai mulţi ascultători lunar pe Spotify, cu 111,4 milioane la data de 20 martie.

A devenit, de asemenea, primul artist care a atins 100 de milioane de ascultători lunar, transmite CNN

The Weeknd are un singur competitor, Miley Cyrus, cu 82,4 milioane de ascultători lunar. Următoarea este Shakira (81,6 milioane), apoi Ariana Grande (80,6 milioane), Taylor Swift (80,2 milioane) şi Rihanna (78,5 milioane).

Cel mai apropiat competitor masculin este Ed Sheeran (77,5 milioane), adaugă Cartea Recordurilor. 

Cea mai populară melodie a lui Abel Makkonen Tesfaye este Blinding Lights care a avut premiera pe 21 ianuarie 2020 şi are în prezent 692.743.576 de vizionări. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici