Culoare şi talent. Pink cântă alături de fetiţa sa o melodie de Crăciun VIDEO

  • După un an de pauză muzicală, Pink cântă melodia „One too Many” alături de cântăreţul country Keith Urban
  • Pink i-a cerut mâna pilotului de motocross Carey Heart în 2005 în timpul unei curse de motociclete din California
  • Willow mai are un frăţior în vârstă de 3 ani, care se numeşte Jameson Heart
1155 afișări
Imaginea articolului Culoare şi talent. Pink cântă alături de fetiţa sa o melodie de Crăciun VIDEO

AŞA MAMĂ, AŞA FATĂ

Dintre puţinele lucruri pe care le şti despre Pink este că în familia ei se moşteneşte talentul. Fiica lui Pink, Willow, în vârstă de 9 ani a ajutat-o pe vedeta pop să scoată la iveală o versiune memorabilă a Cântecului de Crăciun în timpul Disney Holiday Singalaong.
 
Înainte de specialul ABC, vedeta pop a postat pe Twitter “Vrei să mă vezi pe mine şi pe un invitat special cântând una dintre melodiile noastre favorabile de Crăciun? Atunci vino şi cântă împreună cu noi”.
 
Pink şi Willow au încântat audienţa cu rochile frumoase pe care le-au purtat în faţa pomului de Crăciun şi cu vocile excepţionale pe un fundal unde s-au proiectat scene clasice de vacanţă Disney.
 
Cât despre Willow, aceasta nu este la prima sa apariţie alături Pink. În 2018 a cântat cu mama sa, melodia ” A Million Dreams”, unde au adunat circa 32 milioane de vizualizări.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici