Cumpără o bucăţică de istorie, figurinele din Jurassic Park sunt scoase la licitaţie

  • Figurinele care urmau să fie folosite în Jurassic Park sunt scoase la licitaţie
  • Primul Jurassic Park trebuia să folosească tehnologia stop-motion
  • Spielberg a decis să folosească animaţia computerizată
278 afișări
Imaginea articolului Cumpără o bucăţică de istorie, figurinele din Jurassic Park sunt scoase la licitaţie

Sursa foto: profimedia

Jurassic Park a fost filmul care a deschis uşa cinematografiei către era digitală. Dar ştiai că iniţial trebuia filmat cu figurine? Numai că Spielberg s-a răzgândit şi a dat o şansă animaţiei computerizate.

Acum poţi să ai o bucăţică de istorie, pentru că figurinele sunt scoase la licitaţie.

Un T Rex cu o maşină din Jurassic Park în gheare e aşteptat să aducă între 30.000 şi 50.000 de dolari, iar un Velociraptor poate ajunge şi la 60.000 de dolari. Se vând inclusiv scheletele folosite la animaţia dinozaurilor, cu preţuri până la 35.000 de dolari.

Poate te întrebi de ce sumele sunt atât de mari. Îţi explică Dennis Muren, supervizorul pentru efecte speciale al filmului.

DENNIS MUREN, Industrial Light and Magic: E ca şi cum ai deschide uşa către o mulţime de posibilităţi şi cred că scenariştii şi regizorii care vor vedea acest film se vor gândi, hei, am o idee pe care nu credeam că o putem face vreodată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici