Disney va produce un film cu Lilo şi Stitch

346 afișări
Imaginea articolului Disney va produce un film cu Lilo şi Stitch

Lilo & Stitch, Facebook

 

 

 

este alb. Disney a găsit o actriţă pentru Lilo. Actriţa Maia Kealoha a fost distribuită în filmul Disney  Lilo & Stitch, o versiune realistă refăcută a filmului  de animaţie cult din 2002, spun sursele pentru The Hollywood Reporter .

Dean Fleischer Camp, regizorul din spatele celui mai bun lungmetraj de animaţie nominalizat la Oscar  Marcel the Shell With Shoes On ,  regizează filmul  care se doreşte a fi o lansare majoră pe Disney+.

Disney a refuzat să comenteze, dar în ultimii ani a realizat filme inspirate după animaţiile din anii 1930-1990, de la The Lion King, The Jungle Book, Mulan, Christopher Robin (inspirat după Winnie-the-Pooh),  Cinderella, Cruella , Pinocchio, Lady and the Tramp, Aladdin, Dumbo, Beauty and the Beast, Maleficent, Alice in Wonderland.

The Little Mermaid este în producţie, dar trailerul nu a fost bine primit de critici şi de comentatorii rasişti pentru că Mica Sirenă este interpretată de o actriţă de culoare, deşi personajul din animaţie şi din cartea lui  Hans Christian Andersen

Povestea se axează pe Hawaii, unde o fată orfană care este crescută de sora ei mai mare se întâlneşte cu un extraterestru asemănător unui câine pe nume Stitch, care a fost conceput genetic pentru a fi o forţă de distrugere.

Filmul de animaţie lansat în 2002 a obţinut încasări de  273,1 milioane de dolari. 

 

 


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici