Kanye West spune că îi plac din nou evreii după ce a vizionat un film: "nimeni nu ar trebui să urască milioane de oameni nevinovaţi"

După o serie de comentarii antisemite de anul trecut, Kanye West a declarat că îi admiră pe evrei după ce a vizionat un film cu Jonah Hill.

511 afișări
Imaginea articolului Kanye West spune că îi plac din nou evreii după ce a vizionat un film: "nimeni nu ar trebui să urască milioane de oameni nevinovaţi"

Wikipedia Commons

Faimosul rapper afro-american care a divorţat de Kim Kardashian şi este în prezent marginalizat de colaboratori precum Adidas şi criticat aspru de presa americană pentru comentariile rasiste şi antisemite, susţine că s-a schimbat.

Kanye West, cunoscut acum ca Ye, a vizionat filmul „21 Jump Street” cu actorul evreu Jonah Hill, potrivit The Times of Israel

Într -o postare pe Instagram sâmbătă, rapperul a distribuit un poster promoţional pentru „21 Jump Street”, o comedie  din 2012 în care actorul evreu a jucat alături de Channing Tatum.

„Vizionarea lui Jonah Hill pe strada 21 Jump m-a făcut să îmi placă  din nou evreii”, a scris Ye.

„Nimeni nu ar trebui să se mânie împotriva unuia sau a două persoane şi să transforme asta în ură faţă de milioane de oameni nevinovaţi”, a declarat rapperul. 

S-ar părea că filmele pot să schimbe caracterul multor persoane.

Nu este dovedit ştiinţific dacă filmele pot face o persoană rasistă şi antisemită să se schimbe în bine.

Depinde de mai mulţi factori, de gradul de conştientizare a propriilor prejudecăţi şi impactul emoţional al filmului.

Cu toate acestea, există unele dovezi care sugerează că filmele care prezintă poveşti autentice şi emoţionante despre victimele rasismului şi antisemitismului pot avea un efect pozitiv asupra atitudinilor şi comportamentelor spectatorilor.

De exemplu, un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea de Stat din Ohio a arătat că oamenii care şi-au amintit că au vizionat filme precum „Închisoarea îngerilor” sau „Lista lui Schindler” au raportat că au ajuns să accepte mai bine condiţia umană şi să înţeleagă problemele cu care se confruntă alte persoane în momentele dificile ale vieţii. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici