Elden Ring a fost lansat de producătorii seriei Dark Souls

Elden Ring este un joc de acţiune şi de rol dezvoltat de FromSoftware şi lansat de Bandai Namco Entertainment.

412 afișări
Imaginea articolului Elden Ring a fost lansat de producătorii seriei Dark Souls

Sursa Foto- Namco Bandai

Elden Ring este un joc de acţiune şi de rol dezvoltat de FromSoftware şi lansat de Bandai Namco Entertainment. Jocul a fost realizat de Hidetaka Miyazaki  în colaborare cu romancierul  George RR Martin, autorul romanului Game of Thrones, care a furnizat material pentru decorul jocului. Elden Ring a fost lansat pentru Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5 , Xbox One şi Xbox Series X/S pe 25 februarie 2022.Varianta de PC poate fi jucată doar pe  Steam

Jucătorul este ghidat de har în acest joc pentru a obţine puterea Inelului Elden şi pentru a deveni un Lord.  

Vă aşteaptă o vastă plină de entuziasm cu câmpii şi temniţe uriaşe cu design complex. Pe măsură ce explorezi, te aşteaptă bucuria de a descoperi ameninţări necunoscute şi copleşitoare, ceea ce duc  la un sentiment ridicat de împlinire. Îţi poţi crea şi personaliza propriul personaj,  poţi combina  armele, armura şi magia cu care să te echipezi. Îţi poţi dezvolta personajul în funcţie de stilul tău de joc, cum ar fi creşterea forţei musculare pentru a deveni un războinic puternic sau să devii un maestru al magiei.

Vă aşteaptă o poveste dramatică şi epică, precum şi un mod online unic în care puteţi să vă conectaţi cu alţi jucători şi puteţi călători împreună. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici