George Clooney vorbeşte despre activităţile sale din carantină. Actorul şi soţia sa îşi trimit încă scrisori de dragoste

  • George Clooney a vorbit cu revista AARP despre îmbătrânire, părinţi şi activităţile sale din carantină
  • Actorul a învăţat singur să coasă, fiind burlac foarte mult timp
  • George şi soţia lui încă îşi trimit scrisori de dragoste
1151 afișări
Imaginea articolului George Clooney vorbeşte despre activităţile sale din carantină. Actorul şi soţia sa îşi trimit încă scrisori de dragoste

Sursa foto: profimedia

George Clooney a demonstrat nu numai că este un actor excepţional, dar şi un soţ ideal. Poate nu credeai, dar George ştie să coasă.

„Cos deseori hainele copiilor mei” a spus Clooney în numărul din februarie/martie al revistei AARP. Şi nu doar atât, George a spus că a mai cusut chiar şi rochia soţiei sale care s-a sfâşiat de câteva ori. Totul se datorează experienţei: „Am fost burlac mult timp, nu aveam bani şi trebuia să învăţ cum să repar lucrurile” a mai spus actorul de 59 de ani.

Îţi mai spun încă ceva despre Clooney: este un romantic convins. Aşa se explică faptul că el şi soţia lui, Amal Clooney, încă îşi trimit scrisori de dragoste. „Chiar şi în pandemie, îi scriu câte o scrisoare pe care i-o strecor pe birou. Sau ea scrie câte o scrisoare şi mi-o pune sub pernă”.

 

 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici