Halle Bailey este onorată să joace rolul lui Ariel în remake-ul „Mica Sirenă”

Cântăreaţa americană de culoare Halle Bailey a declarat că este „onorată” să o interpreteze pe Ariel în remake-ul filmului „The Little Mermaid” „(Mica Sirenă”), adăugând că speră să inspire copiii de culoare cu noua iteraţie a îndrăgitei animaţii Disney.

929 afișări
Imaginea articolului Halle Bailey este onorată să joace rolul lui Ariel în remake-ul „Mica Sirenă”

Sursa foto: Profimedia

Artista în vârstă de 23 de ani o interpretează pe Mica Sirenă care visează să devină om în filmul care a avut premiera mondială luni seară la Los Angeles, la mai bine de 30 de ani de la lansarea originalului, scrie Reuters.

„Speranţele mele pentru acest film sunt doar ca oamenii să ia cu ei atâta dragoste, bucurie şi fericire când pleacă şi mai ales ca toţi micuţii negri şi maro... băieţi şi fete să se poată vedea reprezentaţi la o scară atât de mare”, a declarat Bailey pentru Reuters.

„Sunt pur şi simplu onorată să mă aflu în această poziţie”, a spus Halle Bailey.

A existat o reacţie rasistă pe internet atunci când a fost lansat trailerul filmului anul trecut, dar au fost postate şi multe videoclipuri în care apăreau copii de culoare încântaţi de faptul că au văzut-o în rolul prinţesei Disney.

„Este atât de important pentru fetiţe să se vadă în lucruri, în filme, în reprezentare”, a declarat Awkwafina (Nora Lum), care dă voce pescăruşului Scuttle.

Melissa McCarthy preia rolul răutăcioasei Ursula, Javier Bardem îl interpretează pe Regele Triton, iar Jonah Hauer-King îl interpretează pe Eric, iubitul lui Ariel.

„Cu toţii iubim acea poveste de dragoste instinctivă pe care o ai între personajele Disney, dar într-o versiune live action... am vrut ceva poate chiar mai profund”, a declarat Hauer-King despre abordarea noului film în ceea ce priveşte romantismul dintre Ariel şi Eric.

Premiera filmului a avut loc în mijlocul unei greve de aproape o săptămână a miilor de scenarişti de film şi televiziune de la Hollywood.

„Nu există o poveste fără scenarişti. Ei sunt baza a ceea ce facem şi sper să primească respectul şi tratamentul pe care îl merită în aceste negocieri”, a declarat Bardem.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici