Informaţii şi zvonuri noi despre Call of Duty Modern Warfare III

Modern Warfare III este un joc video de acţiune şi shooter care se va lansa pe 10 noiembrie 2023 pe PC, PlayStation 5 şi Xbox Series X|S.

1139 afișări
Imaginea articolului Informaţii şi zvonuri noi despre Call of Duty Modern Warfare III

Activision

Jocul este dezvoltat de Sledgehammer Games şi distribuit Activision, fiind continuarea jocului din 2022, Modern Warfare II. 

După finalul poveştii din Modern Warfare II din 2022, Modern Warfare III va continua povestea lui  Task Force 141, un grup de soldaţi care trebuie să facă faţă unor ameninţări globale şi să împiedice al Treilea Război Mondial dintre NATO şi Rusia ce ar putea fi declanşat de Makarov, un terorist ultranaţionalist rus, arată mai multe publicaţii, inclusiv Insider Gaming, Kotaku şi GameRant

Jocul va avea o campanie, un mod multiplayer, un mod zombie şi o hartă nouă pentru Warzone 2.

Jocul va fi un remake al jocului din 2011, Modern Warfare 3, dar cu grafică şi sunet îmbunătăţite, cu aceleaşi personaje, dar poveste diferită.  

Potrivit unor informaţii neoficiale, Insider Gaming a dezvăluit calendarul lansării jocului. 

  • Weekendul pentru Open Beta 1 (PS4/PS5) – 6 octombrie 2023 – 10 octombrie 2023
  • Weekendul pentru Open Beta 2 (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC) – 12 octombrie 2023 – 16 octombrie 2023
  • Acces timpuriu la campanie (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC) – 2 noiembrie 2023
  • Lansare completă (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC) – 10 noiembrie 2023
  • Lansarea sezonului 1 / Hartă nouă Warzone – 5 decembrie 2023

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici