La 9 ani are propriul show pe Amazon Kids. Cine este Ryan Kaji, copilul care are 27 de milioane de abonaţi pe canalul său de Youtube

  • Ryan Kaji, la numai 9 ani, va avea propriul show pe Amazon Kids
  • Ryan are 27 de milioane de abonaţi la canalul său de Youtube
  • Netflix a semnat deja contracte cu mai mulţi youtuberi celebri
300 afișări
Imaginea articolului La 9 ani are propriul show pe Amazon Kids. Cine este Ryan Kaji, copilul care are 27 de milioane de abonaţi pe canalul său de Youtube

Sursa foto: profimedia

Ca să vezi cum e când se aliniază toate stelele. Ryan Kaji, puştiul minune de pe Youtube, care, la 9 ani, are 27 de milioane de abonaţi, a primit o ofertă extraordinară din partea Amazon. Ryan va avea propriul show pe Amazon Kids Plus.

RYAN KAJI, youtuber: Salut prieteni, sunt Ryan, am făcut o echipă de super-spioni alături de prietenii mei. 

Contractul va adăuga la averea sa de 32 de milioane de dolari. E prima dată când  un youtuber semnează un contract cu Amazon. Mai receptivi au fost cei de la Netflix care au semnat deja cu youtuberi ca Aziz Ansari, Candace Cameron, Colleen Ballinger sau Cameron Dallas.

Maximilian e influencer, are aproape 800.000 de abonaţi pe Youtube şi peste 500.000 de urmăritori pe Instagram. Pentru el, un show pe o platformă de streaming ar fi o mare provocare.

MAXIMILIAN IOAN, influencer: De fiecare dată îmi dorec să trec la nivelul următor şi mi se pare foarte tare că Ryan a reuşit la vârsta lui să aibă un show pe Amazon Kids. Cu siguranţă aş accepta. În general accept orice propunere care mă duce înbtr-o zonă nouă, pentru că-mi place să încerc diferite lucruri. Dacă ar fi să fac, probabil m-aş duce în zona de entertainment, pentru că mie-mi place să fac entertainment şi, în acelaşi timp, deşi fac entertainment, îmi place să adaug şi puţină educaţie în tot ceea ce fac. Te uiţi mult timp la ceva, trebuie să rămâi cu o învăţătură pentru că altfel e timp irosit, cel puţin aşa îl văd eu. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici