Lamborghini lansează o linie de căşti ultra-performante. De la ce preţ de pornire pleacă

  • Lamborghini şi Master & Dynamic au lansat o linie de căşti ultra-performante
  • Elemente de design şi materiale Lamborghini sunt preluate în construcţia căştilor
  • Caştile in-ear costă 350 de euro, iar cele over ear, 550 de euro
642 afișări
Imaginea articolului Lamborghini lansează o linie de căşti ultra-performante. De la ce preţ de pornire pleacă

Sursa foto: profimedia

Dacă apreciezi lucrurile fine, îţi spun că Lamborghini s-a aliat cu producătorul de căşti premium şi de lux Master & Dynamic, pentru o nouă linie de căşti wireless.

Căştile over-ear sunt disponibile în 3 versiuni, toate lucrate cu piele Alcantara, iar căştile in-ear au cutii de încărcare metalice, pe care vei putea regăsi logo-ul Lamborghini alături de cel al producătorului Master & Dynamic. Materialele folosite sunt inspirate de bolizii producătorului italian – sticlă de safir, aluminiu anodizat sau oţel inoxidabil.

Nu e primul nume sonor cu care lucrează Master & Dynamic. Producătorul de camere foto Laica, brandul de ochelari Oliver Peoples sau chiar trupa The Rolling Stones au semnat pentru linii exclusive de căşti.

Noile căşti Lamborghini au o autonomie de până la 24 de ore şi o rază de acoperire de 30 de metri de la sursă. Şi preţurile sunt pe măsura numelor implicate. Varianta over-ear costă 550 de euro, iar varianta in-ear costa 350 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici